«Με πέταξε έξω από το αυτοκίνητο» – Η Νίνα Λοτσάρη μιλάει για τον σύντροφό της που ζήλευε πολύ

18:18 - 30/11/2019

Τα “άπλυτά” της έβγαλε η Νίνα Λοτσάρη στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τη Φωτεινή Πετρογιάννη. Όπως αποκάλυψε η ίδια, […] The post «Με πέταξε έξω από το αυτοκίνητο» – Η Νίνα Λοτσάρη μιλάει για τον σύντροφό της που ζήλευε πολύ appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

"Με πέταξε έξω από το αυτοκίνητο" – Η Νίνα Λοτσάρη μιλάει για τον σύντροφό της που ζήλευε πολύ (VIDEO)

Τα “άπλυτά” της έβγαλε η Νίνα Λοτσάρη στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τη Φωτεινή Πετρογιάννη. Όπως αποκάλυψε η ίδια, ένας πρώην σύντροφός της την πέταξε έξω από το αυτοκίνητο από τη ζήλια του, ενώ ένας γιατρός της χάραξε το αυτοκίνητο, επειδή η ίδια δεν ανταποκρίθηκε στο φλερτ του. «Έχω πάρει απόφαση από κούνια ότι είμαι τραγουδίστρια – ηθοποιός – χορεύτρια – περφόμερ. Παλαιότερα μου έλεγαν ότι έχω κάνει παντού πλαστικές και ότι δεν γεννήθηκα έτσι, γεννήθηκα κάπως αλλιώς. Έχω πειράξει λίγο τη μύτη μου, τίποτα άλλο. Δυστυχώς ή ευτυχώς μου έδωσε μια γονιδιακή υπερβολή ο θεός. Όταν ήμουν μικρή είχα έντονα μήλα και δεν τα ήθελα και μου έλεγαν για τα χείλη μου ότι είμαι σαν παπί. Προχωρούσα

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο