«Με πέταξε έξω από το αυτοκίνητο» – Η Νίνα Λοτσάρη μιλάει για τον σύντροφό της που ζήλευε πολύ
18:18 - 30/11/2019
Τα “άπλυτά” της έβγαλε η Νίνα Λοτσάρη στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τη Φωτεινή Πετρογιάννη. Όπως αποκάλυψε η ίδια, […]
The post «Με πέταξε έξω από το αυτοκίνητο» – Η Νίνα Λοτσάρη μιλάει για τον σύντροφό της που ζήλευε πολύ appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
"Με πέταξε έξω από το αυτοκίνητο" – Η Νίνα Λοτσάρη μιλάει για τον σύντροφό της που ζήλευε πολύ (VIDEO)
Τα “άπλυτά” της έβγαλε η Νίνα Λοτσάρη στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τη Φωτεινή Πετρογιάννη. Όπως αποκάλυψε η ίδια, ένας πρώην σύντροφός της την πέταξε έξω από το αυτοκίνητο από τη ζήλια του, ενώ ένας γιατρός της χάραξε το αυτοκίνητο, επειδή η ίδια δεν ανταποκρίθηκε στο φλερτ του.
«Έχω πάρει απόφαση από κούνια ότι είμαι τραγουδίστρια – ηθοποιός – χορεύτρια – περφόμερ. Παλαιότερα μου έλεγαν ότι έχω κάνει παντού πλαστικές και ότι δεν γεννήθηκα έτσι, γεννήθηκα κάπως αλλιώς.
Έχω πειράξει λίγο τη μύτη μου, τίποτα άλλο. Δυστυχώς ή ευτυχώς μου έδωσε μια γονιδιακή υπερβολή ο θεός. Όταν ήμουν μικρή είχα έντονα μήλα και δεν τα ήθελα και μου έλεγαν για τα χείλη μου ότι είμαι σαν παπί.
Προχωρούσα
Διαβάστε το στο thestival.gr