Παρουσίασε τον Ένινγκ στους παίκτες ο Χαριστέας: «Όλοι μαζί για να φέρουμε επιτυχίες»
13:45 - 14/10/2019
Ο Άγγελος Χαριστέας παρουσίασε σήμερα το πρωί τον Μίκαελ Ένινγκ στους παίκτες του Άρη, ζητώντας από όλους σκληρή δουλειά και συνεργασία για να έρθουν οι επιτυχίες.
The post Παρουσίασε τον Ένινγκ στους παίκτες ο Χαριστέας: «Όλοι μαζί για να φέρουμε επιτυχίες» appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παρουσίασε τον Ένινγκ στους παίκτες του Άρη ο Χαριστέας
Ο Άρης γύρισε σελίδα από σήμερα, καθώς ο Μίχαελ Ένινγκ ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα. Τον Γερμανό προπονητή παρουσίασε στην προπόνηση της ομάδας και ενώπιον όλων των παικτών και του σταφ ο Άγγελος Χαριστέας. «Ο κύριος Ένινγκ είναι ο νέος μας προπονητής », είπε αρχικά ο αθλητικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος και πρόσθεσε: «Τον καλωσορίζουμε […]
The post Παρουσίασε τον Ένινγκ στους παίκτες του Άρη ο Χαριστέας appeared first on EL.
Διαβάστε το στο el.grΠαρουσίασε τον Ένινγκ στους παίκτες ο Χαριστέας: «Να φέρουμε όλοι μαζί επιτυχίες» (ΦΩΤΟ)
Ο Μίχαελ Ένινγκ είχε την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες του Άρη, καθώς πριν την σημερινή πρωινή προπόνηση, ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Άγγελος Χαριστέας, παρουσίασε τον νέο τεχνικό της ομάδας.Αναλυτικά όσα είπε ο Χαριστέας στην παρουσίαση του Ένινγκ στους παίκτες: «Ο κύριος Ένινγκ είναι ο νέος μας προπονητής. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Άρη και θέλω όλοι μας να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί γρήγορα και να δουλέψουμε όλοι μαζί για να φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα».Ο Ένινγκ από την πλευρά του στην πρώτη το ομιλία στους παίκτες είπε: «Η πρώτη εικόνα που έχω για την ομάδα είναι ότι είστε πολύ καλοί παίκτες. Ξέρω πολλά πράγματα για το καθένα ατομικά αλλά και για την ομάδα συνολικά. Έ
Διαβάστε το στο filathlos.grΠαρουσίασε τον Ένινγκ στους παίκτες ο Χαριστέας
Ο Χαριστέας παρουσίασε σήμερα τον Μίχαελ Ενινγκ, στους παίκτες του Άρη. Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο κύριος Ενινγκ είναι ο νέος μας προπονητής. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Άρη και θέλω όλοι μας να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί γρήγορα και να δουλέψουμε όλοι μαζί για να φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα». Ο νέος […]
Διαβάστε το στο thessports.gr