Νέα παραχώρηση εκτάσεων για φωτοβολταϊκά στο Μαυροδένρι από το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης- Απώλειες στην ψηφοφορία για την παράταξη Μαλούτα

22:13 - 15/02/2021

Την έγκριση διενέργειας δημοπρασίας προς εκμίσθωση περίπου 450στρ. δημοτικής έκτασης στην Τοπική Κοινότητα Μαυροδενδρίου, για την ανάπτυξη φωτοβολταϊκών πάρκων, αποφάσισε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης. Στη συνεδρίαση, από την οποία αποχώρησε η παράταξη Ιωαννίδη για άλλους λόγους, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας υπήρξαν απώλειες από την παράταξη της πλειοψηφίας καθώς Ελπίδα ... The post Νέα παραχώρηση εκτάσεων για φωτοβολταϊκά στο Μαυροδένρι από το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης- Απώλειες στην ψηφοφορία για την παράταξη Μαλούτα appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)