Τεό Γκαλτσίδης-Ο σωσίας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου: «Έχω δεχτεί bullying και ρατσισμό, πέρασα πολύ δύσκολα μικρός» (vid)
12:57 - 16/02/2021
«Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν μπήκα στο σπίτι του MasterChef, γιατί το ήθελα πάρα πολύ. Τα φρύδια τα σηκώνω από μικρός. Σηκώνω και τ’ αυτιά, όπως και ο κύριος Κουτσόπουλος. Φυσικά και τον ακολουθώ στα social, αν δεν ακολουθώ τον σωσία μου, ποιον θα ακολουθήσω; Από εκεί που ήμουν ο απλός Θοδωρής που δούλευα στο λούνα […]
The post Τεό Γκαλτσίδης-Ο σωσίας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου: «Έχω δεχτεί bullying και ρατσισμό, πέρασα πολύ δύσκολα μικρός» (vid) appeared first on TheCaller.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τεό Γκαλτσίδης: Ο σωσίας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και το bullying – «Με έλεγαν Ρώσο και Γεωργιανό»
Lamianow.gr
Τεό Γκαλτσίδης: Ο σωσίας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και το bullying – «Με έλεγαν Ρώσο και Γεωργιανό»
Για πολύ δύσκολα χρόνια που πέρασε μικρός όταν ήρθε αντιμέτωπος με φαινόμενα bullying και ρατσισμού έκανε λόγο ο Τεό Γκαλτσίδης. Ο διαγωνιζόμενος του MasterChef – που στις οντισιόν του γνωστού τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής εντυπωσίασε τους πάντες λόγω της ομοιότητάς του με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο – έδειξε να αντιμετωπίζει με χιούμορ τον… τίτλο του σωσία του […]
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.gr