Να απαγορευτεί το delivery με μηχανάκι για όσο διαρκέσει η κακοκαιρία ζητούν οι φορείς των διανομέων

13:25 - 16/02/2021

Τροχαίο ατύχημα συνέβη χθες το βράδυ σε εργαζόμενο διανομέα στην Αθήνα, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου εν μέσω πλήρους εξέλιξης της κακοκαιρίας. Εικόνες με διανομείς που αγωνίζονται μέσα στον χιονιά να κάνουν τη δουλειά τους βάζοντας σε ρίσκο τη ζωή τους κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Να αρνηθούν τη διανομή με μηχανάκι για όσες μέρες […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Να απαγορευτεί το delivery με μηχανάκι για όσο διαρκέσει η κακοκαιρία ζητά το Συνδικάτο Επισιτισμού

Τροχαίο ατύχημα συνέβη χθες βράδυ σε εργαζόμενο διανομέα στην Αθήνα, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου εν μέσω πλήρους εξέλιξης της κακοκαιρίας.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή