Κάτια Ταραμπάνκο : Δεχόμουν απειλές ότι θα μου χαράξουν το πρόσωπο μετά το GNTM
07:51 - 17/02/2021
Κάτια Ταραμπάνκο! Το όνομά της ακούστηκε πρώτη φορά στα γραφεία μας την περίοδο της «Επιστροφής»… Από τότε, έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και η άνοδός της υπήρξε κατακόρυφη. Μπορεί να συστήνεται ως η «μισή» νικήτρια του «GNTM» και να κάνει συνεχώς αστεία με αυτό, ωστόσο μια συνάντηση και μια συνεργασία μαζί...
The post Κάτια Ταραμπάνκο : Δεχόμουν απειλές ότι θα μου χαράξουν το πρόσωπο μετά το GNTM appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κάτια Ταραμπάνκο: «Με απείλησαν πως θα μου χαράξουν το πρόσωπο»
O λόγος για την Κάτια Tαραμπάνκο, η οποία παραχώρησε στο συνέντευξη στο περιοδικό «You», η οποία σχολιάστηκε από την εκπομπή Happy Day.
Διαβάστε το στο Κάτια Ταραμπάνκο: Μετά το GNTM δεχόμουν απειλές ότι θα μου χαράξουν το πρόσωπο
Κάτια Ταραμπάνκο: Σε μια αποκάλυψη που αν μην τι άλλο προκαλεί προβληματισμό προχώρησε η πρώην παίκτρια των παιχνιδιών GNTM και Survivor. Ούτε λίγο ούτε πολύ η Κάτια Ταραμπάνκο είπε πως όταν αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας GNTM, δέχθηκε πολλά ακραία σχόλια, ακόμα και απειλές για τη σωματική της ακεραιότητα. Το όνομά της ακούστηκε πρώτη φορά στα γραφεία μας την περίοδο της «Επιστροφής»… Από τότε, έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και η άνοδός της υπήρξε κατακόρυφη. Μπορεί να συστήνεται ως η «μισή» νικήτρια του «GNTM» και να κάνει συνεχώς αστεία με αυτό, ωστόσο μια συνάντηση και μια συνεργασία μαζί της θα σου λύσει πολλές απορίες. Τελικά, στο «Survivor» δεν είχε την ίδια τύχη να κερδίσει το μισό έπαθλο
Διαβάστε το στο spoilersΚάτια Ταραμπάνκο: «Μετά το GNTM δεχόμουν απειλές ότι θα μου χαράξουν το πρόσωπο»
Κάτια Ταραμπάνκο: Σε μια αποκάλυψη που αν μην τι άλλο προκαλεί προβληματισμό προχώρησε η πρώην παίκτρια των παιχνιδιών GNTM και Survivor.
Το άρθρο Κάτια Ταραμπάνκο: «Μετά το GNTM δεχόμουν απειλές ότι θα μου χαράξουν το πρόσωπο» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.gr