Αγώνας δρόμου για την ηλεκτροδότηση, άνοιξε η Αθηνών-Λαμίας

08:04 - 17/02/2021

Ισχυρός παγετός σε πολλές περιοχές της χώρας μετά το πέρασμα της Μήδειας. Νέα σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία. Παραμένουν τα προβλήματα ηλεκτροδότησης, κυρίως στα βόρεια προάστια. Συνδράμει ο στρατός. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Διόνυσος. Επανεκκίνουν τα λεωφορεία στην πρωτεύουσα.

Διαβάστε Περισσότερα στο euro2day.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αγώνας δρόμου για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στα βόρεια προάστια

Αντιμέτωπη με την ενόχληση -και την απελπισία- εκατοντάδων χιλιάδων κατοίκων η κυβέρνηση και η τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς η «Μήδεια» άφησε περιοχές ολόκληρες χωρίς ρεύμα υπό πολικές θερμοκρασίες. Τι έφταιξε; The post Αγώνας δρόμου για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στα βόρεια προάστια appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Ολονύχτια μάχη για την ηλεκτροδότηση των νοικοκυριών

Επανέρχεται σταδιακά το ρεύμα στις περιοχές που σημειώθηκαν πτώσεις της τάσης από πεσμένα δέντρα κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Μήδειας, η οποία έπληξε με σφοδρότητα την Αττική. Συνολικά δέκα περιοχές της Αττικής παραμένουν για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στο σκοτάδι με τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ να συνεχίζουν τις εργασίες τους για την επαναληκτροδότησή τους. Πρόκειται για […] The post Ολονύχτια μάχη για την ηλεκτροδότηση των νοικοκυριών first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ euro2day.gr

8 τραγούδια από ταινίες της Disney που δεν θα βαρεθούμε ποτέ να ακούμε!

Συνελήφθη 23χρονος στο «Ελ. Βενιζέλος» με πάνω από 18,5 κιλά κάνναβης στη βαλίτσα του

Συζυγικές προσδοκίες VS πραγματικότητα: πώς βρίσκουμε ισορροπία

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ κοντά στη Ζάκυνθο

Τσάντα μαιευτηρίου: τι να περιλαμβάνει και πώς να προετοιμαστείτε χωρίς άγχος

Fiat Grande Panda: «Αυτοκίνητο Της Χρονιάς 2026» για την Ελλάδα