Σε άλλη γραμμή ο Ανδρέας Λοβέρδος: Και γω θα έκλεινα την εθνική οδό

09:13 - 17/02/2021

Σε άλλο μήκος κύματος από την Φώφη Γεννηματά εξέπεμψε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της απόφασης της κυβέρνησης, και συγκεκριμένα του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, να κλείσει η Εθνική Οδός λόγω της κακοκαιρίας.

Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Λοβέρδος διαφωνεί με Γεννηματά: Και εγώ θα έκλεινα την Εθνική Οδό

Ειδικότερα, όπως είπε- μεταξύ άλλων- ο Ανδρέας Λοβέρδος στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status FM 107,7 και τον Δημήτρη Βενιέρη: «Δεν έχω δει πιο πολύ χιόνι τα τελευταία χρόνια. Πιο πολύ ήταν το 2004 όταν είχαν προκηρυχτεί εκλογές, όταν είχε κλείσει πάλι η Αθηνών Λαμίας , είχαν εγκλωβιστεί οι οδηγοί, είχε κλείσει ο δρόμος από […] The post Ο Λοβέρδος διαφωνεί με Γεννηματά: Και εγώ θα έκλεινα την Εθνική Οδό appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Άδειασμα» Λοβέρδου σε Γεννηματά: «Κι εγώ θα έκλεινα την Εθνική»

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠολιτική  Το πρώτο «άδειασμα» της Φώφης Γεννηματά από τον Ανδρέα Λοβέρδο είναι γεγονός. Αφορμή στάθηκε η επιλογή της κυβέρνησης να κλείσει την Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας.  «Δεν έχω δει πιο πολύ χιόνι τα τελευταία χρόνια. Πιο πολύ ήταν το 2004 όταν είχαν προκηρυχτεί εκλογές, όταν είχε κλείσει πάλι η Αθηνών-Λαμίας , είχαν εγκλωβιστεί οι οδηγοί, είχε κλείσει ο δρόμος από τα προβλήματα όχι από επιλογή της κυβέρνησης και θυμάμαι τι έλεγαν οι οδηγοί εναντίον της κυβέρνησης που δεν είχε απαγορεύσει την κυκλοφορία εγκαίρως», είπε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ανδρεάς Λοβέρδος.  «Κι εγώ θα διάλεγα την ίδια επιλογή (που έκανε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης να κλείσει την Εθνική), αν και το καλύτερο

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Λοβέρδος: Θα έκλεινα κι εγώ την Εθνική οδό

Lamianow.gr Λοβέρδος: Θα έκλεινα κι εγώ την Εθνική οδό Υπέρ της απόφασης του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να κλείσει την Εθνική οδό τάχτηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος, σε εντελώς διαφορετική γραμμή από τη Φώφη Γεννηματά, η οποία άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για την συγκεκριμένη απόφαση. «Δεν έχω δει πιο πολύ χιόνι τα τελευταία χρόνια. Πιο πολύ ήταν το 2004 όταν είχαν προκηρυχτεί […] Λοβέρδος: Θα έκλεινα κι εγώ την Εθνική οδό Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Σε άλλη γραμμή ο Λοβέρδος: «Κι εγώ θα έκλεινα την Εθνική» - Δριμεία κριτική από Τσίπρα & Γεννηματά

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, σε εντελώς διαφορετική γραμμή από τη Φώφη Γεννηματά, η οποία άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για την απόφαση να κλείσει προληπτικά την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, τάσσεται υπέρ της εν λόγω απόφασης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. «Δεν έχω δει πιο πολύ χιόνι τα τελευταία χρόνια. Πιο πολύ ήταν το 2004 […]

Διαβάστε το στο

Λοβέρδος: "Θα έκλεινα κι εγώ την Εθνική οδό"

Σε άλλη «γραμμή» από Γεννηματά

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mononews.gr

ΥΠΑ: Ιστορικά ρεκόρ στην επιβατική κίνηση σε πολλά από τα 24 κρατικά αεροδρόμια το 2025

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στις 5/1 η καταβολή των τόκων στους δικαιούχους του ομολογιακού δανείου

Santo Wines: Πώς το ελληνικό οινοποιείο μπήκε στο αποκλειστικό βιβλίο της Rolls-Royce για τα 100 χρόνια Phantom

Σαράντης: Ανοδικό περιθώριο για τον τίτλο και αυξανόμενο μέρισμα για τους μετόχους,  με τιμή στόχο τα €15,22 ανά μετοχή

Ένα μυθικό ον να μας φυλάει –Το γούρι της Πολίνας Έλλις για το 2026

Στην κυριότητα της MSC τα πέντε πλοία της Moby που πήρε σε πλειστηριασμό