Σε άλλη γραμμή ο Ανδρέας Λοβέρδος: Και γω θα έκλεινα την εθνική οδό
09:13 - 17/02/2021
Σε άλλο μήκος κύματος από την Φώφη Γεννηματά εξέπεμψε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της απόφασης της κυβέρνησης, και συγκεκριμένα του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, να κλείσει η Εθνική Οδός λόγω της κακοκαιρίας.
Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Λοβέρδος διαφωνεί με Γεννηματά: Και εγώ θα έκλεινα την Εθνική Οδό
Ειδικότερα, όπως είπε- μεταξύ άλλων- ο Ανδρέας Λοβέρδος στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status FM 107,7 και τον Δημήτρη Βενιέρη: «Δεν έχω δει πιο πολύ χιόνι τα τελευταία χρόνια. Πιο πολύ ήταν το 2004 όταν είχαν προκηρυχτεί εκλογές, όταν είχε κλείσει πάλι η Αθηνών Λαμίας , είχαν εγκλωβιστεί οι οδηγοί, είχε κλείσει ο δρόμος από […]
The post Ο Λοβέρδος διαφωνεί με Γεννηματά: Και εγώ θα έκλεινα την Εθνική Οδό appeared first on TheCaller.
Διαβάστε το στο thecaller.gr«Άδειασμα» Λοβέρδου σε Γεννηματά: «Κι εγώ θα έκλεινα την Εθνική»
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠολιτική
Το πρώτο «άδειασμα» της Φώφης Γεννηματά από τον Ανδρέα Λοβέρδο είναι γεγονός. Αφορμή στάθηκε η επιλογή της κυβέρνησης να κλείσει την Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας.
«Δεν έχω δει πιο πολύ χιόνι τα τελευταία χρόνια. Πιο πολύ ήταν το 2004 όταν είχαν προκηρυχτεί εκλογές, όταν είχε κλείσει πάλι η Αθηνών-Λαμίας , είχαν εγκλωβιστεί οι οδηγοί, είχε κλείσει ο δρόμος από τα προβλήματα όχι από επιλογή της κυβέρνησης και θυμάμαι τι έλεγαν οι οδηγοί εναντίον της κυβέρνησης που δεν είχε απαγορεύσει την κυκλοφορία εγκαίρως», είπε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ανδρεάς Λοβέρδος.
«Κι εγώ θα διάλεγα την ίδια επιλογή (που έκανε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης να κλείσει την Εθνική), αν και το καλύτερο
Διαβάστε το στο topontiki.grΛοβέρδος: Θα έκλεινα κι εγώ την Εθνική οδό
Lamianow.gr
Λοβέρδος: Θα έκλεινα κι εγώ την Εθνική οδό
Υπέρ της απόφασης του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να κλείσει την Εθνική οδό τάχτηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος, σε εντελώς διαφορετική γραμμή από τη Φώφη Γεννηματά, η οποία άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για την συγκεκριμένη απόφαση. «Δεν έχω δει πιο πολύ χιόνι τα τελευταία χρόνια. Πιο πολύ ήταν το 2004 όταν είχαν προκηρυχτεί […]
Λοβέρδος: Θα έκλεινα κι εγώ την Εθνική οδό
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.grΣε άλλη γραμμή ο Λοβέρδος: «Κι εγώ θα έκλεινα την Εθνική» - Δριμεία κριτική από Τσίπρα & Γεννηματά
Ο Ανδρέας Λοβέρδος, σε εντελώς διαφορετική γραμμή από τη Φώφη Γεννηματά, η οποία άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για την απόφαση να κλείσει προληπτικά την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, τάσσεται υπέρ της εν λόγω απόφασης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. «Δεν έχω δει πιο πολύ χιόνι τα τελευταία χρόνια. Πιο πολύ ήταν το 2004 […]
Διαβάστε το στο