Λογοθεραπευτής καταγγέλλει γνωστό ηθοποιό: «Με παρενόχλησε σεξουαλικά όταν ήμουν 14 ετών»

11:05 - 17/02/2021

Ο 35χρονος σήμερα λογοθεραπευτής Χρήστος Πέρρος, κατήγγειλε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του γνωστό ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση στην  τρυφερή ηλικία των εφηβικών του χρόνων, όταν τον πλησίασε σε έναν κινηματογράφο και του ζήτησε να πάνε μαζί στο σπίτι του. ​Ο Χρήστος Πέρρος ήταν μόλις 14 ετών και είκοσι ένα χρόνια μετά αποκάλυψε ότι εγκατέλειψε το όνειρό του να γίνει ηθοποιός, λόγω των όσων έζησε. Σήμερα είναι διδακτορικός φοιτητής στον ευρύτερο χώρο της λογοθεραπείας. «Όταν ήμουν 14 ετών εκτός από την παρέα των φίλων μου μου άρεσε να βλέπω κινηματογράφο μόνος μου. Έτσι ένα βράδυ πήγα σε έναν κινηματογράφο στην πλατεία Αμερικής για να δω μία ταινία. Σήμερα είμαι 35 μιλάμε για 21 χρόνια πρ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέα καταγγελία για γνωστό ηθοποιό – «Με παρενόχλησε σεξουαλικά όταν ήμουν 14 ετών»

Ο 35χρονος, πλέον,  καταγγέλλων υποστηρίζει πως  εγκατέλειψε το όνειρό του να γίνει ηθοποιός, εξαιτίας όσων έζησε.

Διαβάστε το στο in.gr

Νέα καταγγελία για γνωστό ηθοποιό - σκηνοθέτη – «Με παρενόχλησε σεξουαλικά όταν ήμουν 14 ετών»

Ο 35χρονος, πλέον,  καταγγέλλων υποστηρίζει πως  εγκατέλειψε το όνειρό του να γίνει ηθοποιός, εξαιτίας όσων έζησε.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Νέα καταγγελία για γνωστό ηθοποιό – «Με παρενόχλησε σεξουαλικά όταν ήμουν 14 ετών» (vid)

Ο 35χρονος, πλέον, καταγγέλλων υποστηρίζει πως εγκατέλειψε το όνειρό του να γίνει ηθοποιός, εξαιτίας όσων έζησε.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις