Τάσος Χαλκιάς για υπόθεση Κιμούλη: «Να είστε πιο προσεκτικοί ποιον ονομάζετε θεατράνθρωπο»

13:21 - 17/02/2021

Στο Love It και την Κατερίνα Νινιού μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος αποκάλυψε και τα περισσότερα χρήματα που έχει […] The post Τάσος Χαλκιάς για υπόθεση Κιμούλη: «Να είστε πιο προσεκτικοί ποιον ονομάζετε θεατράνθρωπο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάσος Χαλκιάς για καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη: Να είστε πιο προσεκτικοί ποιον ονομάζετε θεατράνθρωπο

«Έχω φύγει πάρα πολλά χρόνια από την τηλεόραση. Η τελευταία μου δουλειά ήταν πριν 7 χρόνια, με το “Κάτω Παρτάλι”» τόνισε ο Τάσος Χαλκιάς στην κάμερα της εκπομπής «Love it» το πρωί της Τετάρτης. «Δεν πούλησα ποτέ τον εαυτό μου ακριβά. Έβγαλα κάποια λεφτά μέσα από μια διαδικασία πολύ μεγάλου κόπου, 16 και 18 ωρών […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τάσος Χαλκιάς κατά Κιμούλη: «Να είστε πιο προσεκτικοί ποιον ονομάζετε θεατράνθρωπο» (vid)

Υπενθυμίζεται ότι ο Τάσος Χαλκιάς είναι και το πρόσωπο που θα ερμηνεύσει τον ρόλο του «Μένιου», αδελφού του «Παρασκευά», στη σειρά της ΕΡΤ1, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», μετά την αποχώρηση του Πέτρου Φιλιππίδη. «Έχω φύγει πάρα πολλά χρόνια από την τηλεόραση. Η τελευταία δουλειά μου ήταν πριν από επτά χρόνια με το “Κάτω Παρτάλι”. Δεν τον έχω πουλήσει […] The post Τάσος Χαλκιάς κατά Κιμούλη: «Να είστε πιο προσεκτικοί ποιον ονομάζετε θεατράνθρωπο» (vid) appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

"Φωτιά" ο Τάσος Χαλκιάς για Κιμούλη: "Να είστε πιο προσεκτικοί ποιον ονομάζετε θεατράνθρωπο"

"Είμαι ένας άνθρωπος που από καιρό τώρα δεν ξαφνιάζομαι με τίποτα. Ξέρω πάρα πολλά πράγματα για τον χώρο", σχολίασε μεταξύ άλλων ο Τάσος Χαλκιάς

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ο Χαλκιάς στηρίζει Δούκα και καρφώνει Κιμούλη: Να προσέχετε ποιον αποκαλείτε θεατράνθρωπο

O Τάσος Χαλκιάς μίλησε στην εκπομπή «love it» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καταγγελία της Ζέτας Δούκας σε βάρος του Γιώργου Κιμούλη.     «Δεν ξαφνιάζομαι με τίποτα. Ξέρω εξαιρετικά πολλά πράγματα για τον χώρο. Δεν ανήκω σε αυτούς, όμως, που θα δικαιώσουν ή θα αδικήσουν έναν άνθρωπο, όταν μια υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.     Η Ζέτα Δούκα είναι ένας πραγματικά αγαπημένος άνθρωπος που μου αρέσει ο τρόπος ζωής της. Τόλμησε να κάνει κάτι και να μιλήσει για ένα περιστατικό που της συνέβη πριν από πολλά χρόνια. Καλώς έκανε, κατά τη γνώμη μου και εύχομαι αν δέχτηκε αυτήν την κακοποίηση να δικαιωθεί, με τον τρόπο που πρέπει να δικαιωθεί.     Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Κιμούλης ε

Διαβάστε το στο spoilers

Ο Χαλκιάς “καρφώνει” Κιμούλη – Προσοχή σε ποιον ονομάζετε θεατράνθρωπο

“Έχω φύγει πάρα πολλά χρόνια από την τηλεόραση. Η τελευταία μου δουλειά ήταν πριν 7 χρόνια, με το “Κάτω Παρτάλι”» τόνισε ο Τάσος Χαλκιάς στην κάμερα της εκπομπής «Love it» το πρωί της Τετάρτης. «Δεν πούλησα ποτέ τον εαυτό μου ακριβά. Έβγαλα κάποια λεφτά μέσα από μια διαδικασία πολύ μεγάλου κόπου, 16 και 18 ωρών εργασίας ημερησίως […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο