Σίγουρα τις έχεις κάνει και εσύ: 14+1 «γελοίες» ερωτήσεις που κάνουμε καθημερινά

06:52 - 18/02/2021

Yπάρχουν κάποιες ερωτήσεις που κάνουμε ή μας κάνουν που μπαίνουν εύκολα στη λίστα με τις πιο «γελοίες» ερωτήσεις που έγιναν ποτέ. Οι 15 ερωτήσεις που ακολουθούν δεν νομίζω να χρειάζονται… απάντηση! 1. Μόλις έχει επιστρέψει στο σπίτι και σου λένε: – Ήρθες; (Όχι, στο δρόμο είμαι ακόμη κι έρχομαι!) 2. Σε παίρνουν τηλέφωνο στο σταθερό: – Έλα ρε, σπίτι είσαι; (Όχι, είμαι στο χωράφι κι έχω κάνει εκτροπή!) 3. Σε καφετέρια: – Ένα φραπέ γλυκό, χωρίς. – Χωρίς γάλα; (Όχι, χωρίς καλαμάκι!) 4. Συναντιέσαι με έναν φίλο: – Έλα ρε, πού είσαι; (Στην απέναντι γωνία!) 5. Ανάβεις το θερμοσίφωνα: – Θα κάνεις μπάνιο; (Όχι, τον άναψα για να καίει ρεύμα!) 6. Ντύνεσαι και ετοιμάζεσαι να φύγεις, οπότε ακούς: – Θα βγεις;

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις