Εμβιλά σε Μαρτίνς: «Δεν πονάω, είμαι έτοιμος να παίξω» – Νέο τεστ στο Ρέντη
12:16 - 18/02/2021
Ο Γιαν Εμβιλά δεν αισθάνεται ενοχλήσεις στον δικέφαλο και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν. Τι σκέφτεται ο κόουτς.
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εμβιλά σε Μαρτίνς : Δεν πονάω, είμαι έτοιμος να παίξω
Ο Γιαν Εμβιλά δεν αισθάνεται ενοχλήσεις στο δικέφαλο και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν
Διαβάστε το στο Εμβιλά σε Μαρτίνς : Δεν πονάω, είμαι έτοιμος να παίξω
Ο Γιαν Εμβιλά δεν αισθάνεται ενοχλήσεις στο δικέφαλο και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν
Διαβάστε το στο tanea.grΕμβιλά σε Μαρτίνς: «Δεν πονάω, είμαι έτοιμος να παίξω» - Νέο τεστ στο Ρέντη
Εμβιλά σε Μαρτίνς: «Δεν πονάω, είμαι έτοιμος να παίξω» - Νέο τεστ στο Ρέντη
18/02/2021
Ο Εμβιλά είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για την ομάδα του και για αυτόν τον λόγο δείχνει να κερδίζει τον χρόνο και να καταρρίπτει ακόμη και τα βασικά ιατρικά πρωτόκολλα. Και μόνο το γεγονός ότι έκανε κανονικά προπόνηση την Τετάρτη προκάλεσε αίσθηση. Το γεγονός ότι την έβγαλε όλη είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό.
Εκείνο, όμως, που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα, είναι το γεγονός ότι την έβγαλε χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις. Χωρίς να νιώσει κάποια έντονη ενόχληση στον δικέφαλο. Κάτι που τον έκανε να πει στον Πέδρο Μαρτίνς ότι είναι έτοιμος!
Ναι, ο Εμβιλά είπε στον προπονητή του
Διαβάστε το στο filathlos.gr