Μ.Τσολιά για άρση lockdown: «Πρώτα θα ανοίξουν σχολεία & λιανεμπόριο με παράδοση εκτός καταστήματος»
15:08 - 18/02/2021
Η καθηγήτρια Παιδιατρικής και Λοιμωξιολογίας και μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων, Μαρία Τσολιά, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, ανέφερε μεταξύ άλλων πως τα πρώτα που θα ανοίξουν στη χώρα θα είναι τα σχολεία και το λιανεμπόριο.
«Τα κρούσματα τείνουν να σταθεροποιηθούν, έχει σταματήσει η αύξηση και ελπίζουμε να συνεχιστεί έτσι», τόνισε η κα Τσολιά αν και ερωτηθείσα για το πότε θα βγούμε από το lockdown, ανέφερε πως είναι δύσκολο να το προβλέψει κάνεις.
«Δεν νομίζω ότι θα ανοίξουμε τόσο γρήγορα, θα πρέπει να δούμε μια μείωση της πληρότητας των ΜΕΘ covid. Δεν μπορούμε να ανοίξουμε με πληρότητα 80 και 70%», σημείωσε.
Τόνισε, πάντως, ότι η εκτίμησή της είναι πως όταν θα αρθεί το αυστηρότερο απα
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr