‘Ελενα Ακρίτα: “Τις απειλές που μου στέλνετε για την υπόθεση παιδεραστίας να τις βάλετε στον”….
16:57 - 18/02/2021
H Έλενα Ακρίτα όλο αυτόν τον καιρό, συμμετείχε ενεργά με τις πληροφορίες της και τις απόψεις
To άρθρο ‘Ελενα Ακρίτα: “Τις απειλές που μου στέλνετε για την υπόθεση παιδεραστίας να τις βάλετε στον”…. δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άγριο ξέσπασμα της Έλενας Ακρίτας: «Τις απειλές που μου στέλνετε να τις βάλετε...»
Ή απάντηση της Έλενας Ακρίτας στις ανώνυμες απειλές που δέχεται, όπως καταγγέλλει
Διαβάστε το στο NewsBombΑκρίτα: Τις απειλές που μού στέλνετε για την υπόθεση παιδεραστίας βάλτε τις στον κ@λο σας
Πιο συγκεκριμένα η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας αναφέρει τα εξής στην ανάρτησή της: “Τις ανώνυμες απειλές που μού στέλνετε για την υπόθεση παιδεραστίας βάλτε τις στον κ@λο σας, αγάπες μου. Δεν ιδρώνει τόσο εύκολα το κοραλλένιο μου αυτάκι”. Στην ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, σχολίασε μεταξύ άλλων και η η πρώην διεθνής πολίστρια Μάνια Μπίκοφ, η […]
The post Ακρίτα: Τις απειλές που μού στέλνετε για την υπόθεση παιδεραστίας βάλτε τις στον κ@λο σας appeared first on TheCaller.
Διαβάστε το στο thecaller.grΆγριο ξέσπασμα από την Έλενα Ακρίτα – «Τις απειλές που μου στέλνετε να τις βάλετε στον κ…ο σας»
Ξέσπασε η Έλενα Ακρίτα με όσους της στέλνουν απειλές για το γεγονός ότι εκφράζει ανοιχτά τις απόψεις για τις καταγγελίες […]
The post Άγριο ξέσπασμα από την Έλενα Ακρίτα – «Τις απειλές που μου στέλνετε να τις βάλετε στον κ…ο σας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΆγριο ξέσπασμα από την Έλενα Ακρίτα – «Τις απειλές που μου στέλνετε να τις βάλετε στον κ…ο σας»
Ξέσπασε η Έλενα Ακρίτα με όσους της στέλνουν απειλές για το γεγονός ότι εκφράζει ανοιχτά τις απόψεις για τις καταγγελίες που υπάρχουν στον χώρο του θεάματος. Μάλιστα διευκρίνισε ότι δέχεται απειλές για την υπόθεση της παιδεραστίας και θέλησε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους με μία ανάρτησή της στο Facebook, όπου ανέφερε σε έντονο […]
Το άρθρο Άγριο ξέσπασμα από την Έλενα Ακρίτα – «Τις απειλές που μου στέλνετε να τις βάλετε στον κ…ο σας» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΆγριο ξέσπασμα από την Έλενα Ακρίτα – «Τις απειλές που μου στέλνετε να τις βάλετε στον κ@@ σας»
Ξέσπασε η Έλενα Ακρίτα με όσους της στέλνουν απειλές για το γεγονός ότι εκφράζει ανοιχτά τις απόψεις για τις καταγγελίες που υπάρχουν στον χώρο του θεάματος. Μάλιστα διευκρίνισε ότι δέχεται απειλές για την υπόθεση της παιδεραστίας και θέλησε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους με μία ανάρτησή της στο Facebook, όπου ανέφερε σε έντονο […]
Διαβάστε το στο irafina.grΈξω φρενών η Έλενα Ακρίτα: Τις ανώνυμες απειλές που μου στέλνετε για την υπόθεση παιδεραστίας βάλτε τις στον κ@λο σας
Ξέσπασε η Έλενα Ακρίτα με όσους της στέλνουν απειλές για το γεγονός ότι εκφράζει ανοιχτά τις απόψεις για τις καταγγελίες που υπάρχουν στον χώρο του...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Έξω φρενών η Έλενα Ακρίτα: Τις ανώνυμες απειλές που μου στέλνετε για την υπόθεση παιδεραστίας βάλτε τις στον κ@λο σας
Διαβάστε το στο spoilersΈλενα Ακρίτα: «Τις απειλές που μου στέλνετε να τις βάλετε στον κ@λ# σας!»
Πολλές είναι οι φορές που οι απόψεις της έχουν προκαλέσει το δημόσιο αίσθημα και παράλληλα ποικίλα σχόλια.
Το άρθρο Έλενα Ακρίτα: «Τις απειλές που μου στέλνετε να τις βάλετε στον κ@λ# σας!» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.gr