Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Δεν μπορώ να κατηγορήσω ή να υπερασπιστώ κάποιον

19:09 - 18/02/2021

Στη σκιά των αποκαλύψεων του ελληνικού #MeToo, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης εκθειάζει τη γενναιότητα όσων βγαίνουν και μιλούν, αλλά ζητά οι καταγγελίες να γίνονται με θεσμικό τρόπο.

Διαβάστε Περισσότερα στο tanea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Δεν μπορώ να κατηγορήσω ή να υπερασπιστώ κάποιον

Τι είπε ο ηθοποιός για τη σχέση του με τον Δημήτρη Λιγνάδη 

Διαβάστε το στο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Δεν μπορώ να κατηγορήσω ή να υπερασπιστώ κανέναν, δεν είμαι βέβαιος»

Στο Flix.gr παραχώρησε συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τον κύκλο καταγγελιών που έχει ξεκινήσει στον […] The post Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Δεν μπορώ να κατηγορήσω ή να υπερασπιστώ κανέναν, δεν είμαι βέβαιος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Μαρκουλάκης για καταγγελίες: Είναι δύσκολο να κατηγορήσεις ή να υπερασπιστείς κάποιον απόλυτα

ΕΛΛAΔΑ  Για τις καταγγελίες  περί σεξουαλικής παρενόχλησης που αποκαλύπτονται η μία μετά την άλλη στον χώρο του θεάτρου τοποθετήθηκε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. O γνωστός ηθοποιός υποστήριξε ότι «κάθε άνθρωπος θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του». Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης δήλωσε στο «Κ» της «Καθημερινής» ότι αν γινόταν μάρτυρας ενός τέτοιου περιστατικού θα είχε το θάρρος να το καταγγείλει. «Αυτά τα πράγματα, οι σεξουαλικές δηλαδή κακοποιήσεις, γίνονται κυρίως εν κρυπτώ, οπότε είναι δύσκολο να κατηγορήσεις ή να υπερασπιστείς κάποιον με απόλυτο τρόπο» είπε, περιγράφοντας πως κάποτε μια συνάδελφός του, ηθοποιός, του μετέφερε μια ιστορία άσχημης συμπεριφοράς

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tanea.gr

Ολυμπιακός: Θετικός στο ενδεχόμενο συζήτησης για τον Σέιμπεν Λι

Αποχώρησε με φορείο ο Παβλένκα έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με τον Σφιντέρσκι

Υπόθεση Έπσταϊν: Αδελφή θύματος τον είχε καταγγείλει το 1996, αλλά το FBI δεν έκανε τη δουλειά του

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0: «Ασπρόμαυρο» πάρτι με άφαντους «πράσινους» καλεσμένους

Σουδάν: Δέκα νεκροί σε αγορά του Νταρφούρ από επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους

Αιμίλιος Χειλάκης: «Έλεγε να μην με πάρουν στις “Άγριες Μέλισσες” γιατί ήμουν φίλος του Λιγνάδη»