Ακρίτα: «Τις ανώνυμες απειλές… βάλτε τις στον κ@λο σας αγάπες μου»

00:00 - 19/02/2021

Με ένα διαδικτυακό ξέσπασμα «απάντησε» η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα στις «ανώνυμες απειλές» που δέχεται από διάφορα άτομα στον λογαριασμό της, με αφορμή τις θέσεις που εκφράζει για υπόθεση παιδεραστίας. Σε ανάρτησή της, η γνωστή δημοσιογράφος ισχυρίστηκε ότι δέχεται απειλές και έγραψε στο Facebook: «Τις ανώνυμες απειλές που μού στέλνετε για την υπόθεση παιδεραστίας βάλτε τις στον […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Ακρίτα: «Τις ανώνυμες απειλές… βάλτε τις στον κ@λο σας αγάπες μου»

Με… διαδικτυακό ξέσπασμα «απάντησε» η Έλενα Ακρίτα στις «ανώνυμες απειλές» που της στέλνουν διάφοροι στον λογαριασμό της, με αφορμή τις θέσεις που εξέφρασε για υπόθεση παιδεραστίας. Σε ανάρτησή της, η γνωστή δημοσιογράφος ισχυρίστηκε ότι δέχεται απειλές και δεν «μάσησε τα λόγια της», γράφοντας στο Facebook: «Τις ανώνυμες απειλές που μού στέλνετε για την υπόθεση παιδεραστίας […]

Διαβάστε το στο Newside.gr

Έλενα Ακρίτα: «Τις απειλές που μου στέλνετε να τις βάλετε στον κ...ο σας»

ΕΛΛAΔΑ  Πληθαίνουν οι καταγγελίες για ψυχολογική βία, σεξουαλική παρενόχληση ακόμα και παιδεραστία στον χώρο του θεάματος.  Η Έλενα Ακρίτα που τοποθετείται συχνά για πολλά θέματα της επικαιρότητας, εκφράζοντας δημοσίως τη γνώμη της, ξέσπασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, ισχυριζόμενη ότι τον τελευταίο καιρό δέχεται απειλές "για υπόθεση παιδεραστίας". Κάτι που όπως τονίζει δε θα την εμποδίσει να συνεχίσει να λέει την άποψή της.  «Τις ανώνυμες απειλές που μού στέλνετε για την υπόθεση παιδεραστίας βάλτε τις στον κ@λο σας, αγάπες μου. Δεν ιδρώνει τόσο εύκολα το κοραλλένιο μου αυτάκι.» έγραψε χαρακτηριστικά. 'Ελενα ΑκρίτακαταγγελίεςανάρτησηHas video: Exclude from popular

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Έλενα Ακρίτα: «Τις ανώνυμες απειλές… βάλτε τις στον κ@λο σας αγάπες μου»

Lamianow.gr Έλενα Ακρίτα: «Τις ανώνυμες απειλές… βάλτε τις στον κ@λο σας αγάπες μου» Με… διαδικτυακό ξέσπασμα «απάντησε» η Έλενα Ακρίτα στις «ανώνυμες απειλές» που της στέλνουν διάφοροι στον λογαριασμό της, με αφορμή τις θέσεις που εξέφρασε για υπόθεση παιδεραστίας. Σε ανάρτησή της, η γνωστή δημοσιογράφος ισχυρίστηκε ότι δέχεται απειλές και δεν «μάσησε τα λόγια της», γράφοντας στο Facebook: «Τις ανώνυμες απειλές που μού στέλνετε για την υπόθεση παιδεραστίας […] Έλενα Ακρίτα: «Τις ανώνυμες απειλές… βάλτε τις στον κ@λο σας αγάπες μου» Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους