Ξέσπασε η Έλενα Ακρίτα: Τις απειλές που μου στέλνετε να τις βάλετε στον κ@λο σας

08:45 - 19/02/2021

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα στο facebook για τις απειλές που δέχεται για τη στάση της στο θέμα που έχει προκύψει με τις καταγγελίες για παιδεραστία στον χώρο του θεάτρου.Η Έλενα Ακρίτα, η οποία πρωτοστάτησε στις εξελίξεις στον χώρο του θεάτρου μετά από τις πρώτες αποκαλύψεις για σεξουαλική βία, παιδεραστία και σωρεία άλλων αδικημάτων, αποκάλυψε με ανάρτησή της στο Facebook ότι δέχεται απειλές από ανθρώπους που, υπό το κάλυμμα της ανωνυμίας, προσπαθούν νε επιβάλουν τον νόμο της σιωπής. «Τις ανώνυμες απειλές που μού στέλνετε για την υπόθεση παιδεραστίας βάλτε τις στον κ@λο σας, αγάπες μου. Δεν ιδρώνει τόσο εύκολα το κοραλλένιο μου αυτάκι» ήταν η απάντηση της δημοσιογράφου, η οποία ξεκαθάρισε με

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασε η Έλενα Ακρίτα: «Τις απειλές που μου στέλνετε να τις βάλετε στον κ…ο σας»

Την ψυχραιμία της έχασε η Έλενα Ακρίτα με όσους της στέλνουν απειλές για το γεγονός ότι εκφράζει ανοιχτά τις απόψεις της για τις καταγγελίες...

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά