Giannis: «Δεν είμαι θυμωμένος, πρέπει να βελτιωθούμε»
08:56 - 19/02/2021
Οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται σε κρίση, καθώς έχουν χάσει πέντε παιχνίδια στη σειρά. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο μοναδικός που διασώθηκε από την ήττα από τους Ράπτορς. Ο Ελληνας σούπερ…
Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης: «Δεν είμαι θυμωμένος, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε» (video)
Οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται σε κρίση, καθώς έχουν χάσει πέντε παιχνίδια στη σειρά. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο μοναδικός που διασώθηκε από την ήττα από τους Ράπτορς.
The post Γιάννης: «Δεν είμαι θυμωμένος, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε» (video) appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε το στο pressaris.grGiannis: «Δεν είμαι θυμωμένος, πρέπει να βελτιωθούμε»
Οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται σε κρίση, καθώς έχουν χάσει πέντε παιχνίδια στη σειρά.
Διαβάστε το στο analitis.grΓιάννης: «Δεν είμαι θυμωμένος, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε»
Γιάννης: «Δεν είμαι θυμωμένος, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε»
19/02/2021
Οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται σε κρίση, καθώς έχουν χάσει πέντε παιχνίδια στη σειρά. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο μοναδικός που διασώθηκε από την ήττα (96-110) από τους Ράπτορς.
Ο Έλληνας σούπερ σταρ στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε ότι δεν είναι θυμωμένος, απλά πρέπει όλοι να είναι αισιόδοξοι, προκειμένου να βρουν το ρυθμό τους: «Δεν είμαι θυμωμένος, οι ήττες είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Μαθαίνουμε. Θα βρούμε απαντήσεις και θα γυρίσουμε αύριο βράδυ, με καλύτερη ενέργεια, να παίξουμε σκληρά για να παίξουμε ο ένας για τον άλλο. Είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Δεν θυμάμαι πότε έχασα
Διαβάστε το στο filathlos.gr