Αθ. Κελέμης (Γ. Δ/ντής Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου): Μεγάλο το «ειδικό βάρος» της κοινής επένδυσης ΔΕΗ-RWE στην απολιγνιτιποίηση της χώρας

19:19 - 19/02/2021

«Με μεγάλο «ειδικό βάρος” στην εθνική προσπάθεια για την απολιγνιτιποίηση της χώρας συμμετέχει η κοινή επένδυση της ΔΕΗ με την RWE στη Δυτική Μακεδονία» αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Δρ Αθανάσιος Κελέμης, τονίζοντας ότι «τα «θεμέλια” του σημαντικού αυτού έργου τέθηκαν πέρυσι τον Μάρτιο, στο Βερολίνο, όπου κατά τη διάρκεια ... The post Αθ. Κελέμης (Γ. Δ/ντής Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου): Μεγάλο το «ειδικό βάρος» της κοινής επένδυσης ΔΕΗ-RWE στην απολιγνιτιποίηση της χώρας appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)