Κορωνοϊός: Η νοτιοαφρικανική μετάλλαξη «νέκρωσε» το Κορδελιό

14:09 - 20/02/2021

Πρώτη μέρα εφαρμογής του αυστηρού lockdown στον Δήμο Κορδελιού- Ευόσμου και τα κεντρικά σημεία της περιοχής έχουν «νεκρώσει», ενώ λιγοστοί είναι οι πολίτες που κυκλοφορούν. Εξαίρεση αποτελούν όσοι εργάζονται, οι οποίοι ωστόσο πρέπει να φέρουν μαζί τους ειδική βεβαίωση από τον εργοδότη.

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η νοτιοαφρικάνικη μετάλλαξη «κλείδωσε» τον Εύοσμο! Διαδήλωση κατοίκων!

«Υπάρχουν 12 κρούσματα νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης στα πλαίσια του δήμου μας αυτός είναι ο λόγος που έγινε το σκληρό lockdown. Επιδημιολογικά είμαστε πιο κάτω, έχουμε λιγότερα κρούσματα, όμως υπάρχει αύξηση του καινούργιου στελέχους που πρέπει να αντιμετωπιστεί στην αρχή» δήλωσε ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, στους δημοσιογράφους με αφορμή την επιβολή καθολικού lockdown στην […] The post Η νοτιοαφρικάνικη μετάλλαξη «κλείδωσε» τον Εύοσμο! Διαδήλωση κατοίκων! appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Χρηματιστήριο: Επιλεκτικά ανοδικά με το βλέμμα στα εταιρικά μεγέθη

Παγκόσμιο Βαρόμετρο ManpowerGroup: Μόνο το 65% των εργαζομένων νιώθει εργασιακή ασφάλεια – Ένας στους 2 βιώνει καθημερινό άγχος

Ο Μπιλ Γκέιτς βγάζει στο σφυρί το «μυστικό» εκπληκτικό σούπερ γιοτ του

Μανώλης Μητσιάς – «Δεν ήσουν έρωτας»: Μία ανατρεπτική μουσική πρόταση

Τι προβλέπει η Axia Ventures για τα οικονομικά αποτελέσματα της Πειραιώς

Εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι για να βελτιώσετε τη στάση του σώματός σας – χωρίς γυμναστήριο