Συνήγορος Λιγνάδη: «Ο Δημήτρης δεν αναζητείται»
18:02 - 20/02/2021
Απάντηση στις αναφορές ότι ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται στη ΓΑΔΑ καθώς σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης έδωσε ο συνήγορος του, Νίκος Γεωργουλέας. «Ζητήσαμε αρμοδίως ενημέρωση από τις αρχές και λάβαμε την ενημέρωση από την Αστυνομία ότι μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν αναζητείται», αναφέρει σε δήλωση του ο δικηγόρος χωρίς, […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συνήγορος Δημήτρη Λιγνάδη: Ο πελάτης μου αρνείται όλα όσα ακούγονται
Ο πελάτης του αρνείται όλα όσα ακούγονται δήλωσε ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη Νίκος Γεωργουλέας έξω από την ΓΑΔΑ.
Διαβάστε το στο documentonews.grΔικηγόρος Λιγνάδη: Ζητήσαμε ενημέρωση από τις Αρχές – Ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν αναζητείται
Απάντηση στις πληροφορίες περί εμφάνισης του Δημήτρη Λιγνάδη στη ΓΑΔΑ έδωσε ο δικηγόρος του.
Το άρθρο Δικηγόρος Λιγνάδη: Ζητήσαμε ενημέρωση από τις Αρχές – Ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν αναζητείται εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΣυνήγορος Δημήτρη Λιγνάδη: Ο πελάτης μου αρνείται όλα όσα ακούγονται
Ο πελάτης του αρνείται όλα όσα ακούγονται δήλωσε ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη Νίκος Γεωργουλέας έξω από την ΓΑΔΑ. Μετά το ένταλμα ανέφερε ο κ. Γεωργουλέας «προσήλθε αυτοβούλως στις αρχές»…
Διαβάστε το στο politik.grΣυνήγορος Δημήτρη Λιγνάδη: Ο πελάτης μου αρνείται όλα όσα ακούγονται
Ο πελάτης του αρνείται όλα όσα ακούγονται δήλωσε ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη Νίκος Γεωργουλέας έξω από την ΓΑΔΑ.
Διαβάστε το στο analitis.gr