Π.Χαϊκάλης προς Κ.Μητσοτάκη: «Να ανακαλέσετε τον φτηνό υπαινιγμό αλλιώς είστε κοινός συκοφάντης»
21:08 - 20/02/2021
Ο Παύλος Χαϊκάλης, με δήλωσή του, ζητά από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να ανακαλέσει τον υπαινιγμό στο πρόσωπό του.
Μάλιστα, σημειώνει «διερωτώμαι, αν ο χαρακτηρισμός που θα ταίριαζε στην περίπτωσή σας είναι εκείνος του "κοινού συκοφάντη";».
Αναλυτικά, η δήλωση του ηθοποιού έχει ως εξής:
«Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στην πολιτική αντιπαράθεσή του με τον κ. Τσίπρα δεν δίστασε να με κατονομάσει αφήνοντας ευθέως προσωπικές αιχμές για την ηθική μου ακεραιότητα.
Επειδή κ. Μητσοτάκη δεν είμαστε όλοι ίδιοι και σε κάθε περίπτωση καταδικάζω απερίφραστα τους όρους της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ Κυβέρνησης και Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Επειδή δεν έχω μ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χαϊκάλης σε Μητσοτάκη: «Ανακαλέστε τον φθηνό υπαινιγμό, αλλιώς είστε κοινός συκοφάντης»
Ο Παύλος Χαϊκάλης καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ανακαλέσει «τον φθηνό υπαινιγμό»
Διαβάστε το στο Χαϊκάλης: Να ανακαλέσει ο κ. Μητσοτάκης τον φτηνό υπαινιγμό στο πρόσωπό μου
Ανακοίνωση με την οποία δηλώνει την έκπληξή του για την αναφορά του ονόματός του από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έστειλε…
Διαβάστε το στο NewsBombΧαϊκάλης κατά Μητσοτάκη: Να ανακαλέσετε αλλιώς είστε κοινός συκοφάντης!
Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει: «Σας καλώ όπως ανακαλέσετε τον φτηνό υπαινιγμό στο πρόσωπό μου άλλως, διερωτώμαι, αν ο χαρακτηρισμός που θα ταίριαζε στην περίπτωσή σας είναι εκείνος του “κοινού συκοφάντη”;». Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Χαϊκάλη έχει ως εξής: «Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στην πολιτική αντιπαράθεσή του με τον κ. […]
The post Χαϊκάλης κατά Μητσοτάκη: Να ανακαλέσετε αλλιώς είστε κοινός συκοφάντης! appeared first on TheCaller.
Διαβάστε το στο thecaller.grΧαϊκάλης προς Μητσοτάκη: "Να ανακαλέσετε τον υπαινιγμό - Δεν είμαστε όλοι ίδιοι"
Ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης κάλεσε τον πρωθυπουργό να ανακαλέσει τον "φτηνό υπαινιγμό" προς το πρόσωπό του
Διαβάστε το στο thetoc.grΧαϊκάλης κατά Μητσοτάκη: Ανακαλέστε τον φθηνό υπαινιγμό στο πρόσωπό μου
Ο κ. Χαϊκάλης αναφέρει σε δήλωσή του πως δεν έχει πληροφορηθεί από κανένα αρμόδιο όργανο τι του προσάπτεται και ζητά από τον πρωθυπουργό να ανακαλέσει τον υπαινιγμό του.
Διαβάστε το στο euro2day.grΧαϊκάλης σε Μητσοτάκη: Διερωτώμαι αν θα σας ταίριαζε χαρακτηρισμός «κοινού συκοφάντη»
Δήλωση του Παύλου Χαϊκάλη με αποδέκτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Αφορμή η αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ Ο Παύλος Χαϊκάλης ζητά με δήλωσή του να ανακαλέσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τον υπαινιγμό στο πρόσωπό του και σημειώνει: «διερωτώμαι, αν ο χαρακτηρισμός που θα ταίριαζε στην περίπτωσή σας είναι εκείνος του “κοινού συκοφάντη”;». Αναλυτικά, η δήλωση του …
Διαβάστε το στο agriniopress.grΧαϊκάλης: Να ανακαλέσει ο κ. Μητσοτάκης τον φτηνό υπαινιγμό στο πρόσωπό μου
Ανακοίνωση με την οποία δηλώνει την έκπληξή του για την αναφορά του ονόματός του από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έστειλε ο Παύλος Χαϊκάλης. Ο ηθοποιός, για τον οποίο έχουν έρθει στη δημοσιότητα καταγγελίες για παρενόχληση, ζητά από τον πρωθυπουργό να ανακαλέσει τον υπαινιγμό προς το πρόσωπο του. Ολόκληρη η ανακοίνωση: «Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι ο […]
The post Χαϊκάλης: Να ανακαλέσει ο κ. Μητσοτάκης τον φτηνό υπαινιγμό στο πρόσωπό μου appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΧαϊκάλης: Ζητά από Μητσοτάκη να ανακαλέσει τις εις βάρος του αναφορές
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παύλος Χαϊκάλης μετά την αναφορά του ονόματός του από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού καλώντας τον κ....
The post Χαϊκάλης: Ζητά από Μητσοτάκη να ανακαλέσει τις εις βάρος του αναφορές appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr