Παύλος Χαϊκάλης: Νέα καταγγελία σε βάρος του ηθοποιού – “Προσπάθησε να με βιάσει”
07:36 - 21/02/2021
Μια νέα καταγγελία – τη σοβαρότερη ως τώρα – ήρθε στο φως της δημοσιότητας για τον
To άρθρο Παύλος Χαϊκάλης: Νέα καταγγελία σε βάρος του ηθοποιού – “Προσπάθησε να με βιάσει” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παύλος Χαϊκάλης - Νέα καταγγελία στο ΣΕΗ: Προσπάθησε να με βιάσει, ολοκλήρωσε επάνω στα ρούχα μου
Αυτή είναι η πέμπτη γυναίκα που καταγγέλλει το γνωστό ηθοποιό για περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης
Διαβάστε το στο Χαϊκάλης: Νέα καταγγελία κατά του ηθοποιού – «Μου έστελνε μηνύματα με ανάρμοστο περιεχόμενο για 5 χρόνια»
Η γυναίκα που καταγγέλλει τον Παύλο Χαϊκάλη αναφέρει ότι αν και του είχε ξεκαθαρίσει ότι ήθελε φιλική σχέση, δεχόταν μηνύματα με ανάρμοστο περιεχόμενο – Εις βάρος του ηθοποιού υπάρχουν πέντε καταγγελίες
Διαβάστε το στο Παύλος Χαϊκάλης: Νέα καταγγελία «καίει» τον ηθοποιό – «Προσπάθησε να με βιάσει»
Διαβάστε το στο Παύλος Χαϊκάλης: Νέα καταγγελία – «Μου έστελνε ανάρμοστα μηνύματα για 5 χρόνια»
Δεν λέει να κοπάσει η καταιγίδα καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου καθώς αποκλειστικό ρεπορτάζ του OPEN TV φέρνει στο φως και νέα καταγγελία σε βάρος του γνωστού ηθοποιού, Παύλου Χαϊκάλη.
Διαβάστε το στο Παύλος Χαϊκάλης: Νέα καταγγελία «καίει» τον ηθοποιό
Στη συγκλονιστική καταγγελία της περιγράφει λεπτό προς λεπτό τον εφιάλτη που έζησε η γυναίκα όταν ο Παύλος Χαϊκάλης προσπάθησε να τη βιάσει, αλλά και την αγωνία της να ξεφύγει από τα χέρια του
Διαβάστε το στο tanea.grΝέα καταγγελία σε βάρος του Παύλου Χαϊκάλη: «Προσπάθησε να με βιάσει…»
Μια νέα καταγγελία για τον ηθοποιό Παύλο Χαϊκάλη, κατατέθηκε στο ΣΕΗ την περασμένη Τρίτη από μια γυναίκα η οποία περιγράφει απόπειρα βιασμού,...
Διαβάστε το στο govastileto.grΠαύλος Χαϊκάλης: Νέα καταγγελία σε βάρος του – «Προσπάθησε να με βιάσει»
Μια νέα καταγγελία – τη σοβαρότερη ως τώρα – ήρθε στο φως της δημοσιότητας για τον ηθοποιός Παύλο Χαϊκάλη. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας Realnews και τη δημοσιογράφο Κορίνα Μανταγάρη η συγκεκριμένη καταγγελία κατατέθηκε στο ΣΕΗ την περασμένη Τρίτη από μια γυναίκα η οποία περιγράφει απόπειρα βιασμού. Στη...
The post Παύλος Χαϊκάλης: Νέα καταγγελία σε βάρος του – «Προσπάθησε να με βιάσει» appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΠαύλος Χαϊκάλης: Νέα καταγγελία στο φως – «Προσπάθησε να με βιάσει, ολοκλήρωσε επάνω στα ρούχα μου»
Πρωταγωνιστής ο Παύλος Χαϊκάλης φέρεται να είναι σε ακόμη μια καταγγελία που έρχεται στο φως μέσα από τη Realnews και […]
The post Παύλος Χαϊκάλης: Νέα καταγγελία στο φως – «Προσπάθησε να με βιάσει, ολοκλήρωσε επάνω στα ρούχα μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΝέα καταγγελία σε βάρος Χαϊκάλη - «Προσπάθησε να με βιάσει»
ΕΛΛAΔΑ
Νέα καταγγελία -η πέμπτη κατά σειρά- εναντίον του Παύλου Χαϊκάλη κατατέθηκε στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), σύμφωνα με ρεπορτάζ της RealNews.
Η καταγγελία έγινε την περασμένη Τρίτη και σε αυτή η Χριστίνα Ζ. περιγράφει την αγωνία της να ξεφύγει από τα χέρια του ηθοποιού που προσπάθησε να τη βιάσει. Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη τη δεκαετία του ’80.
«Γνώρισα τον Παύλο Χαϊκάλη στα τέλη της δεκαετίας του 1980, όταν εκείνος είχε ολοκληρώσει τη στρατιωτική του θητεία και έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο του θεάτρου, ενώ εγώ είχα μόλις τελειώσει τη Δραματική Σχολή του Λεωνίδα Τριβιζά και προσπαθούσα δειλά – δειλά να ξεκινήσω την καριέρα μου. Γνωριστήκαμε μέσα από παρέα κοινών φίλων
Διαβάστε το στο topontiki.grΠαύλος Χαϊκάλης: Νέα καταγγελία «καίει» τον ηθοποιό – «Προσπάθησε να με βιάσει»
Όλο και περισσότερες είναι οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον προσώπων του θεάματος. Οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση συνεχίζονται στον χώρο του θεάματος και μία ακόμα μια έρχεται να ταράξει ακόμα περισσότερο τα νερά του ελληνικού θεάτρου. Πρόκειται για καταγγελία κατά του ηθοποιού, Παύλου Χαϊκάλη, πριν από 30 χρόνια. Μάλιστα, πρόκειται για την 5η καταγγελία […]
The post Παύλος Χαϊκάλης: Νέα καταγγελία «καίει» τον ηθοποιό – «Προσπάθησε να με βιάσει» first appeared on Lykavitos.gr.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΝέα καταγγελία σοκ για Χαϊκάλη! «Προσπάθησε να με βιάσει!»
Στην καταγγελία, η οποία κατατέθηκε την περασμένη Τρίτη στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και δημοσιεύει η εφημερίδα Real News, η Χριστίνα Ζ. συγκλονίζει περιγράφοντας λεπτό προς λεπτό την απόπειρα βιασμού που υπέστη. «Γνώρισα τον Παύλο Χαϊκάλη στα τέλη της δεκαετίας του 1980, όταν εκείνος είχε ολοκληρώσει τη στρατιωτική του θητεία και έκανε τα πρώτα του βήματα […]
The post Νέα καταγγελία σοκ για Χαϊκάλη! «Προσπάθησε να με βιάσει!» appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΣΕΗ: Νέα καταγγελία για ηθοποιό: «Προσπάθησε να με βιάσει, ολοκλήρωσε πάνω στα ρούχα μου»
«Ήμουν σε απόγνωση, τον παρακαλούσα να σταματήσει»
Διαβάστε το στο news.grΠαύλος Χαϊκάλης : Νέα καταγγελία «καίει» τον ηθοποιό – «Προσπάθησε να με βιάσει»
Όλο και περισσότερες είναι οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον προσώπων του θεάματος. Οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση συνεχίζονται στον χώρο του θεάματος και μία ακόμα μια έρχεται να ταράξει ακόμα περισσότερο τα νερά του ελληνικού θεάτρου. Πρόκειται για καταγγελία κατά του ηθοποιού, Παύλου Χαϊκάλη, πριν από 30 χρόνια. Μάλιστα, πρόκειται για την 5η καταγγελία […]
Διαβάστε το στο irafina.grΠαύλος Χαϊκάλης: Νέα καταγγελία εναντίον του – Προσπάθησε να με βιάσει
Παύλος Χαϊκάλης: Μία νέα καταγγελία έρχεται στο φως για τον ηθοποιό.
Διαβάστε το στο pagenews.grΠαύλος Χαϊκάλης : Νέα καταγγελία «καίει» τον ηθοποιό – «Προσπάθησε να με βιάσει»
Στη συγκλονιστική καταγγελία της περιγράφει λεπτό προς λεπτό τον εφιάλτη που έζησε η γυναίκα όταν ο Παύλος Χαϊκάλης προσπάθησε να τη βιάσει, αλλά και την αγωνία της να ξεφύγει από τα χέρια του.
Διαβάστε το στο to10.grΠαύλος Χαϊκάλης: Νέα καταγγελία εναντίον του – Προσπάθησε να με βιάσει
Παύλος Χαϊκάλης: Μία νέα καταγγελία έρχεται στο φως για τον ηθοποιό.
Διαβάστε το στο