Παύλος Χαϊκάλης: «Μου έστελνε ανάρμοστα μηνύματα για 5 χρόνια»

00:00 - 22/02/2021

Δεν λέει να κοπάσει η καταιγίδα καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου καθώς αποκλειστικό ρεπορτάζ του OPEN TV φέρνει στο φως και νέα καταγγελία σε βάρος του γνωστού ηθοποιού, Παύλου Χαϊκάλη.

Διαβάστε Περισσότερα στο tanea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέα καταγγελία κατά του Χαϊκάλη: «Μου έστελνε μηνύματα με ανάρμοστο περιεχόμενο για 5 χρόνια»

Νέα καταγγελία σε βάρος του Παύλου Χαϊκάλη διατυπώνει μία γυναίκα, που υποστηρίζει ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση απ’ αυτόν.Σύμφωνα με το Open, η γυναίκα που τον καταγγέλλει αναφέρει τα εξής: «Στη δική μου περίπτωση παρόλο που του είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή της γνωριμίας μας ότι δεν θέλω κάτι παραπάνω από φιλική σχέση, δεχόμουν μηνύματα με ανάρμοστο περιεχόμενο για περίπου […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Νέα καταγγελία για Χαϊκάλη: «Μου έστελνε μηνύματα με ανάρμοστο περιεχόμενο για 5 χρόνια»

Νέα καταγγελία για Χαϊκάλη: «Μου έστελνε μηνύματα με ανάρμοστο περιεχόμενο για 5 χρόνια» Η γυναίκα που καταγγέλλει τον Παύλο Χαϊκάλη αναφέρει ότι αν και του είχε ξεκαθαρίσει ότι ήθελε φιλική σχέση, δεχόταν μηνύματα με ανάρμοστο περιεχόμενο – Εις βάρος του ηθοποιού υπάρχουν πέντε καταγγελίεςΝέα καταγγελία σε βάρος του Παύλου Χαϊκάλη διατυπώνει μία γυναίκα, που υποστηρίζει ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tanea.gr

Ολυμπιακός: Θετικός στο ενδεχόμενο συζήτησης για τον Σέιμπεν Λι

Αποχώρησε με φορείο ο Παβλένκα έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με τον Σφιντέρσκι

Υπόθεση Έπσταϊν: Αδελφή θύματος τον είχε καταγγείλει το 1996, αλλά το FBI δεν έκανε τη δουλειά του

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0: «Ασπρόμαυρο» πάρτι με άφαντους «πράσινους» καλεσμένους

Σουδάν: Δέκα νεκροί σε αγορά του Νταρφούρ από επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους

Αιμίλιος Χειλάκης: «Έλεγε να μην με πάρουν στις “Άγριες Μέλισσες” γιατί ήμουν φίλος του Λιγνάδη»