Μπαμπινιώτης: Θέλουν να διασύρουν εμένα και την κόρη μου με αφορμή τον Λιγνάδη

08:54 - 22/02/2021

«Τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή παλαιότερη δήλωσή μου υπέρ τής τότε επιλογής τού Δημήτρη Λιγνάδη στη θέση τού καλλιτεχνικού διευθυντή τού Εθνικού Θεάτρου, εξελίσσεται εις βάρος μου αλλά και εις βάρος τής κόρης μου Φλωρίτας Μπαμπινιώτη μια, εν πολλοίς κατευθυνόμενη, επιχείρηση δημόσιου διασυρμού μας, μέχρις εξοντώσεως», γράφει- μεταξύ άλλων- στο Facebook και συνεχίζει: «Δεν είναι […] The post Μπαμπινιώτης: Θέλουν να διασύρουν εμένα και την κόρη μου με αφορμή τον Λιγνάδη appeared first on TheCaller.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οργή Μπαμπινιώτη για Λιγνάδη – Κάποιοι προσπαθούν να διασύρουν εμένα και την κόρη μου

Και ξαφνικά μπήκε στην εξίσωση των “δικαστών” του διαδικτύου ο Γιώργος Μπαμπινιώτης. Ο καθηγητής πήρε θέση με αφορμή τις «φωνές» που ακούγονται περί παραίτησής του... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Οργή Μπαμπινιώτη για Λιγνάδη – Κάποιοι προσπαθούν να διασύρουν εμένα και την κόρη μου

Διαβάστε το στο spoilers

Μπαμπινιώτης: Επιχείρηση δημόσιου διασυρμού για τη δήλωσή μου για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Τι απαντά ο Γιώργος Μπαμπινιώτης στις κατηγορίες ότι στήριζε τον πρώην Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου. «Τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή παλαιότερη δήλωσή μου υπέρ τής τότε επιλογής τού Δημήτρη Λιγνάδη στη θέση τού καλλιτεχνικού διευθυντή τού Εθνικού Θεάτρου, εξελίσσεται εις βάρος μου αλλά και εις βάρος τής κόρης μου Φλωρίτας Μπαμπινιώτη μια, εν πολλοίς κατευθυνόμενη, επιχείρηση δημόσιου διασυρμού μας, μέχρις εξοντώσεως» γράφει στο Facebook ο Γιώργος Μπαμπινιώτης απαντώντας στις κατηγορίες που εξαπολύονται εναντίον του.Τονίζει δε πως «δηλώνω απερίφραστα τον αποτροπιασμό μου για το περιεχόμενο των καταγγελιών των θυμάτων, που προσφάτως είδαν το φως τής δημοσιότητας, η ανάγνωση των οποίων μού προκα

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Μπαμπινιώτης: Επίθεση διασυρμού μου με αφορμή την υπόθεση Λιγνάδη

"Θα αμυνθώ με νόμιμα μέσα" λέει ο Καθηγητής

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας