Ελένη Δήμου: «Στην προκειμένη περίπτωση άργησαν, έχω προσωπική εμπειρία με ένα δικό μου παιδί»
11:18 - 22/02/2021
«Στην προκειμένη περίπτωση μην κάνουμε ότι πέφτουμε από τα σύννεφα. Το σλόγκαν είναι ότι κάποιοι άνθρωποι δεν μίλησαν, ενώ μίλαγαν. […]
The post Ελένη Δήμου: «Στην προκειμένη περίπτωση άργησαν, έχω προσωπική εμπειρία με ένα δικό μου παιδί» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Δήμου: Άργησαν, έχω προσωπική εμπειρία με ένα δικό μου παιδί
«Αυτά που έχει στην πλάτη του είναι αρκετά για να προσπαθήσει ο δικηγόρος του να τον υπερασπιστεί»
Διαβάστε το στο Ελένη Δήμου για τη σύλληψη Λιγνάδη: «Έχω προσωπική εμπειρία με ένα δικό μου παιδί…»
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε η Ελένη Δήμου, η οποία δήλωσε ανακουφισμένη για τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη και αποκάλυψε ότι είχε και προσωπική εμπειρία...
Διαβάστε το στο ZouglaΕλένη Δήμου: «Έχω προσωπική εμπειρία με ένα δικό μου παιδί…»
Μία απίστευτη αποκάλυψη για τον Δημήτρη Λιγνάδη έκανε η τραγουδίστρια, Ελένη Δήμου στην κάμερα της εκπομπής, Το Πρωινό!
Διαβάστε το στο Ελένη Δήμου: Άργησαν να κάνουν την σύλληψη – Έχω προσωπική εμπειρία, με δικό μου παιδί…
«Δε χωράνε αστεία στην παιδεραστία» τόνισε η Ελένη Δήμου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Δευτέρας. «Στην προκειμένη περίπτωση μην κάνουμε ότι πέφτουμε από τα σύννεφα. Το σλόγκαν είναι ότι κάποιοι άνθρωποι δεν μίλησαν, ενώ μίλαγαν. Και άργησαν (σ.σ. να κάνουν τη σύλληψη)» σχολίασε στην συνέχεια. Η Ελένη Δήμου ξάφνιασε στην […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕλένη Δήμου για τη σύλληψη Λιγνάδη: «Έχω προσωπική εμπειρία με ένα δικό μου παιδί…»
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε η Ελένη Δήμου, η οποία δήλωσε ανακουφισμένη για τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη και αποκάλυψε ότι είχε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΕλένη Δήμου για σύλληψη σκηνοθέτη: «Έχω προσωπική εμπειρία με ένα δικό μου παιδί»
Η Ελένη Δήμου σχολίασε το θέμα της επικαιρότητας που αφορά στη σύλληψη γνωστού σκηνοθέτη και τη «χιονοστιβάδα» καταγγελιών που γίνονται στον χώρο του θεάματος Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να τραυματίσει ζωές. Μόνο ο Θεός, κι αυτός αν θα πάρει την άδειά μας. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει πια. Έφτασα σε μια ηλικία που πραγματικά […]
The post Ελένη Δήμου για σύλληψη σκηνοθέτη: «Έχω προσωπική εμπειρία με ένα δικό μου παιδί» appeared first on TheCaller.
Διαβάστε το στο thecaller.grΣοκάρει η Ελένη Δήμου για τη σύλληψη Λιγνάδη: “Έχω προσωπική εμπειρία με ένα δικό μου παιδί…”
Η Ελένη Δήμου παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και δήλωσε ανακουφισμένη για τη σύλληψη του γνωστού σκηνοθέτη-ηθοποιού
To άρθρο Σοκάρει η Ελένη Δήμου για τη σύλληψη Λιγνάδη: “Έχω προσωπική εμπειρία με ένα δικό μου παιδί…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΕλένη Δήμου για υπόθεση Λιγνάδη: "Έχω προσωπική εμπειρία με ένα δικό μου παιδί…"
"Κεραυνός" η αποκάλυψη για τον Δημήτρη Λιγνάδη που έκανε η τραγουδίστρια, Ελένη Δήμου στην εκπομπή "Το Πρωινό!"
Διαβάστε το στο thetoc.grΕλένη Δήμου για Δ.Λιγνάδη: «Άργησαν να τον συλλάβουν - Έχω προσωπική εμπειρία με δικό μου παιδί» (βίντεο)
Η τραγουδίστρια Ελένη Δήμου μίλησε στην κάμερα του Πρω1νού στον ANT1 σε σχέση με τα όσα συμβαίνουν με τις καταγγελίες και τις εξελίξεις τους στο χώρο του θεάτρου και τον Δημήτρη Λιγνάδη.
«Δεν περιμένεις να ακούσεις όλα αυτά τα φρικαλέα που έχουν συμβεί. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να τραυματίσει ζωές. Μόνο ο Θεός, κι Αυτός αν θα πάρει την άδειά μας. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει πια. Έφτασα σε μια ηλικία που πραγματικά εκπλήσσομαι, ακόμα και τον εαυτό μου ανακαλύπτω. Ανακαλύπτω πράγματα για τον εαυτό μου, που να ξέρω τι κάνεις εσύ. Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση, ας μην κάνουμε ότι πέφτουμε από τα σύννεφα, γιατί το σλόγκαν είναι ότι κάποιοι άνθρωποι δεν μίλησαν, ενώ μίλαγαν.
Άργησαν (να κάνουν
Διαβάστε το στο pronews.grΕλένη Δήμου για Λιγνάδη: «Άργησαν να τον συλλάβουν. Έχω προσωπική εμπειρία με δικό μου παιδί…»
Μία απίστευτη αποκάλυψη για τον Δημήτρη Λιγνάδη έκανε η τραγουδίστρια, Ελένη Δήμου στην κάμερα της εκπομπής, Το Πρωινό! «Επειδή έχω και μία προσωπική εμπειρία γύρω από το θέμα, με δικό μου παιδί, και άργησαν» «Στην προκειμένη περίπτωση μην κάνουμε ότι πέφτουμε από τα σύννεφα. Το σλόγκαν είναι ότι κάποιοι άνθρωποι δεν μίλησαν, ενώ μίλαγαν. Και […]
Διαβάστε το στο irafina.grΕλένη Δήμου: Άργησαν να συλλάβουν τον Λιγνάδη, έχω προσωπική εμπειρία από δικό μου παιδί
Η Ελένη Δήμου ξέσπασε μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμούς ανήλικων αγοριών. «Στην προκειμένη περίπτωση μην κάνουμε ότι πέφτουμε από τα...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ελένη Δήμου: Άργησαν να συλλάβουν τον Λιγνάδη, έχω προσωπική εμπειρία από δικό μου παιδί
Διαβάστε το στο spoilersΕλένη Δήμου : «Έχω προσωπική εμπειρία με ένα δικό μου παιδί…»
Μία απίστευτη αποκάλυψη για τον Δημήτρη Λιγνάδη έκανε η τραγουδίστρια, Ελένη Δήμου στην κάμερα της εκπομπής, Το Πρωινό!
Διαβάστε το στο to10.grΕλένη Δήμου: Άργησαν να κάνουν τη σύλληψη... έχω προσωπική εμπειρία με ένα δικό μου παιδί
Η τραγουδίστρια μίλησε για τις πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο του θεάτρου
Διαβάστε το στο patrasevents.gr