Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης προς το ΣΕΗ: Με στοχοποιήσατε, σαν να είμαι εχθρός
00:09 - 23/02/2021
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης απαντά με μια ανοικτή επιστολή διαμαρτυρίας προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, μετά την ανακοίνωση που τον "φωτογράφιζε" συνδέοντάς τον με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.
Διαβάστε Περισσότερα στο monopoli.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Η πρώην σύζυγός του Έρση Ξενάκη τον στηρίζει – “Είμαι περήφανη για σένα”
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης που είχε φιλική σχέση με τον Δημήτρη Λιγνάδη, και βρέθηκε στην επικαιροτητα, λόγω
To άρθρο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Η πρώην σύζυγός του Έρση Ξενάκη τον στηρίζει – “Είμαι περήφανη για σένα” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜαρκουλάκης προς ΣΕΗ: Με στοχοποιήσατε αδιαφορώντας για τις συνέπειες
Με μια ανοιχτή επιστολή προς το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης εκφράζει δημόσια τη λύπη του για το γεγονός ότι στοχοποιήθηκε, όπως αναφέρει ο ίδιος, με φόντο την πολύκροτη υπόθεση…
Διαβάστε το στο Cnn.grΚ. Μαρκουλάκης προς Σωματείο ηθοποιών: Με στοχοποιείτε
“Προσβλήθηκα, επειδή στην ανακοίνωση, χωρίς να με κατονομάζετε, με φωτογραφίζετε και με στοχοποιείτε, υπονοώντας ότι, με τηλεοπτική μου εμφάνιση, συμμετείχα σε συντονισμένη προσπάθεια, στα όρια της συνωμοσίας, συγκάλυψης συγκεκριμένων απεχθών εγκλημάτων και προσώπων, χωρίς φυσικά να ισχύει ή να έχετε την παραμικρή απόδειξη”, αναφέρει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σχετικά με ανακοίνωση του Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών στις […]
Διαβάστε το στο larisanew.gr