Βρετανία: Μειώνεται η διαφορά αλλά παραμένει πρώτος ο Τζόνσον στις δημοσκοπήσεις

08:22 - 02/12/2019

Το προβάδισμα που έχει το Συντηρητικό Κόμμα του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον έναντι της αξιωματικής αντιπολίτευσης, των Εργατικών του Τζέρεμι Κόρμπιν, μειώθηκε στις 9 εκατοστιαίες μονάδες την περασμένη εβδομάδα, αλλά η συμπολίτευση παραμένει το αδιαφιλονίκητο φαβορί ενόψει των πρόωρων βουλευτικών εκλογών της 12ης Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τα ευρήματα δημοσκόπησης του ινστιτούτου Survation που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εκπομπής Good Morning Britain του ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού ITV και θα μεταδοθεί σήμερα.

Διαβάστε Περισσότερα στο documentonews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μ.Βρετανία: Σταθερό προβάδισμα του πρωθυπουργού Τζόνσον στις δημοσκοπήσεις

Παραμένει ισχυρό το πολιτικό ρεύμα του Βρετανού πρωθυπουργού. The post Μ.Βρετανία: Σταθερό προβάδισμα του πρωθυπουργού Τζόνσον στις δημοσκοπήσεις appeared first on EL.

Διαβάστε το στο el.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ documentonews.gr

Με αγωγές κατά ΜΜΕ επιχειρεί να «σβήσει» την ιστορία ο Αριστείδης Φλώρος της Energa

Ο Ερρίκος Λίτσης στο Docville την Κυριακή με το Documento

Κατάθλιψη στα 13 του

Εκρηκτικά και όπλα σε όχημα στο κέντρο της Αθήνας – Συνελήφθησαν δύο άτομα

Σήμερα: Στους δρόμους – αλλά απεργώντας – οι ντελιβεράδες

Οι πληγές από τον τυφώνας Μίλτον σε ένα τρομακτικό βίντεο – Χιλιάδες κατεστραμμένα σπίτια, εκατομμύρια άνθρωποι χωρίς ρεύμα