Δάκης: “Μου είχαν δώσει έξι μήνες ζωής, είχα καρκίνο αλλά δεν μου το είπαν”

01:27 - 24/02/2021

Ο Δάκης το βράδυ της Τρίτης, ήταν καλεσμένος της εκπομπής Εκείνος και ο άλλος και μίλησε To άρθρο Δάκης: “Μου είχαν δώσει έξι μήνες ζωής, είχα καρκίνο αλλά δεν μου το είπαν” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δάκης: Μου είπαν ότι έχω 6 μήνες ζωής, φαίνεται ότι τη γλίτωσα

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Δάκης αποκάλυψε γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ, ενώ μίλησε και για την περιπέτεια με την υγεία του.

Διαβάστε το στο

Δάκης: «Μου είχαν δώσει έξι μήνες ζωής, είχα καρκίνο αλλά δεν μου το είπαν»

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για τη ζωή του, τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Αίγυπτο, αποκάλυψε γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ και αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Διαβάστε το στο

«Μου είχαν δώσει έξι μήνες ζωής, είχα καρκίνο αλλά δεν μου το είπαν» εξομολογήθηκε ο Δάκης

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για τη ζωή του, τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Αίγυπτο, αποκάλυψε γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ και αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Δάκης: Μου έδιναν 6 μήνες ζωής με τον καρκίνο, δεν φοβήθηκα

Ο Δάκης μίλησε για τη μάχη με τον καρκίνο, εξήγησε γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ και μίλησε για τα δύσκολα παιδικά…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Δάκης: Οι γιατροί μου είχαν δώσει έξι μήνες ζωής αλλά φαίνεται ότι τη γλίτωσα

Ο τραγουδιστής Δάκης αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και αποκάλυψε γιατί δεν πήρε ποτέ την απόφαση να παντρευτεί.

Διαβάστε το στο real.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της