Δάκης: Είχα καρκίνο και δεν μου το έλεγαν. Μου είχαν δώσει έξι μήνες ζωής
08:20 - 24/02/2021
Ο Δάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Εκείνος και ο άλλος”, την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου και αναφέρθηκε σε άγνωστες στιγμές της ζωής τους, αλλά και στη...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δάκης: Είχα καρκίνο και δεν μου το έλεγαν. Μου είχαν δώσει έξι μήνες ζωής
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δάκης για τη μάχη με τον καρκίνο: «Μου είπαν ότι έχω 6 μήνες ζωής»
Ο Δάκης αποκάλυψε γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ, ενώ μίλησε και για την περιπέτεια με την υγεία του.Ο γνωστός τραγουδιστής Δάκης ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης, στην εκπομπή «Εκείνος και ο άλλος». Ο τραγουδιστής μίλησε για τη ζωή του, τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Αίγυπτο, αποκάλυψε άγνωστες στιγμές της ζωής τους αλλά μίλησε και για τη μάχη του με τον καρκίνο.
«Ορισμένες φορές έχεις μια δύναμη την οποία δεν περιμένεις. Είμαι δειλός αλλά δεν ξέρω τι έγινε. Δεν μου το είπαν αμέσως ότι έχω καρκίνο» αποκάλυψε.
«Με έπιασαν πόνοι και είδαν ότι έχω καρκίνο στο παχύ έντερο. Μου έλεγαν να κάνω μια κολονοσκόπιση και εγώ δεν έκανα. Και όταν με χειρούργησαν μου είπαν ότι είμαι στο 4ο στάδιο και ότι έχω
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΔάκης για μάχη με τον καρκίνο: Μου έδιναν έξι μήνες ζωή
Για τη ζωή του, τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Αίγυπτο, αλλά και τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο μίλησε...
The post Δάκης για μάχη με τον καρκίνο: Μου έδιναν έξι μήνες ζωή appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr