Γιάννης Αϊβάζης: «Στα 6 μου διαγνώστηκα με καρκίνο, μου άφησε ένα κουσούρι»
09:00 - 24/02/2021
Ο Γιάννης Αϊβάζης συγκλονίζει με την αποκάλυψη για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε στην παιδική του ηλικία, όταν διαγνώστηκε […]
The post Γιάννης Αϊβάζης: «Στα 6 μου διαγνώστηκα με καρκίνο, μου άφησε ένα κουσούρι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Αϊβάζης: Στα 6 μου διαγνώστηκα με καρκίνο, μου άφησε ένα κουσούρι
Ο ηθοποιός μιλάει για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του στην παιδική του ηλικία
Διαβάστε το στο Γιάννης Αϊβάζης: «Στα 6 μου διαγνώστηκα με καρκίνο. Η μητέρα και τα αδέρφια μου είχαν ανεύρυσμα εγκεφάλου»
Ο Γιάννης Αϊβάζης έκανε μία συγκλονιστική αποκάλυψη στο περιοδικό HELLO! για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο στην τρυφερή ηλικία των έξι ετών και το ανεύρυσμα εγκεφάλου που διαγνώστηκαν τα αδέρφια του. Τα αδέρφια του Γιάννη Αϊβάζη διαγνώστηκαν με ανεύρυσμα εγκεφάλου Τα δύο αδέλφια σου πέρασαν μια σοβαρή περιπέτεια υγείας αφού διαγνώστηκαν με ανεύρυσμα […]
Διαβάστε το στο Newside.grΓιάννης Αϊβάζης: Στα 6 μου διαγνώστηκα με καρκίνο, μου άφησε ένα κουσούρι
«Έτσι είμαι σήμερα στη ζωή. Νοσηλεύτηκα για έξι μήνες στο Νοσοκομείο Παίδων και έπειτα πήγαμε στην Αγγλία»
Διαβάστε το στο Γιάννης Αϊβάζης: Η μάχη με τον καρκίνο και το κουσούρι που του άφησε
Ο Γιάννης Αϊβάζης συγκλονίζει με την αποκάλυψη για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε στην παιδική του ηλικία, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο.
Διαβάστε το στο Συγκλονίζει ο Γιάννης Αϊβάζης: «Στα 6 μου διαγνώστηκα με καρκίνο, μου άφησε ένα κουσούρι»
Ο Γιάννης Αϊβάζης συγκλονίζει μιλώντας στο περιοδικό HELLO! για την αποκάλυψη της σοβαρής περιπέτειας υγείας που είχε στην παιδική του ηλικία, όταν...
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιάννης Αϊβάζης: Στα 6 μου διαγνώστηκα με καρκίνο, μου άφησε ένα κουσούρι
Συγκλονιστική αποκάλυψη από τον Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hello! και τον Γιάννη Βίτσα αποκάλυψε πως σε παιδική ηλικία διαγνώστηκε με καρκίνο.
Διαβάστε το στο thebest.grΓιάννης Αϊβάζης: “Στα 6 μου διαγνώστηκα με καρκίνο και νοσηλεύτηκα στην Αγγλία”
Ο Γιάννης Αϊβάζης παραχώρησε μία συγκινητική συνέντευξη στο περιοδικό “Hello” και τον Γιάννη Βίτσα, αποκαλύπτοντας για
To άρθρο Γιάννης Αϊβάζης: “Στα 6 μου διαγνώστηκα με καρκίνο και νοσηλεύτηκα στην Αγγλία” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓιάννης Αϊβάζης: Σε ηλικία 6 χρονών, διαγνώστηκα με καρκίνο
ΕΛΛAΔΑ
Στο περιοδικό "HELLO" μίλησε ο Γιάννης Αϊβάζης αποκαλύπτοντας -μεταξύ άλλων- μια δύσκολη περιπέτεια υγείας που κλήθηκε να αντιμετωπίσει κατά την παιδική του ηλικία, την οποία και ξεπέρασε. Αναφερόμενος και σε ακόμα ένα ακόμα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασαν τα δυο του αδέρφια, όταν διαγνώστηκαν με ανεύρυσμα στον εγκέφαλο, ο ηθοποιός θέλησε να περάσει το μήνυμα ότι η πρόληψη σώζει ζωές.
"Αισθάνομαι ευλογημένος γιατί το πρόβλημα εντοπίστηκε και είναι καλά όλα τα μέλη της οικογένειάς μου. Νιώθω επίσης τυχερός μέσα σε όλη αυτή την ατυχία επειδή, παρότι πρόκειται για κληρονομική ασθένεια, δεν μου συνέβη ενώ υπήρχαν 90-95% πιθανότητες να νοσήσω. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότ
Διαβάστε το στο topontiki.grΣυγκλονίζει ο Γιάννης Αϊβάζης: «Στα 6 μου διαγνώστηκα με καρκίνο, μου άφησε ένα κουσούρι»
Ο Γιάννης Αϊβάζης συγκλονίζει με την αποκάλυψη για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε στην παιδική του ηλικία, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
Διαβάστε το στο crashonline.grΓιάννης Αϊβάζης: «Διαγνώστηκα με καρκίνο στα 6 μου»
Η συγκλονιστική εξομολόγηση του αγαπημένου ηθοποιού.
Διαβάστε το στο queen.grΑϊβάζης: «Στα έξι μου διαγνώστηκα με καρκίνο, μου άφησε ένα κουσούρι»
Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε όταν ήταν έξι ετών. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό HELLO! είπε ότι έχει αντιμετωπίσει κατάματα τον θάνατο καθώς είχε διαγνωστεί με καρκίνο. Αναλυτικά: Τα δύο αδέλφια σου πέρασαν μια σοβαρή περιπέτεια υγείας αφού διαγνώστηκαν με ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Πώς το αντιμετώπισες; Είναι […]
The post Αϊβάζης: «Στα έξι μου διαγνώστηκα με καρκίνο, μου άφησε ένα κουσούρι» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΓιάννης Αϊβάζης: «Στα 6 μου διαγνώστηκα με καρκίνο, μου άφησε ένα κουσούρι»
Ο Γιάννης Αϊβάζης συγκλονίζει με την αποκάλυψη για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε στην παιδική του ηλικία, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο. Τα όσα εκμυστηρεύεται ο Γιάννης Αϊβάζης στο περιοδικό HELLO! και τον Γιάννη Βίτσα συγκινούν… Τα δύο αδέλφια σου πέρασαν μια σοβαρή περιπέτεια υγείας αφού διαγνώστηκαν με ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Πώς το αντιμετώπισες; Είναι […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓιάννης Αϊβάζης: Στα 6 μου διαγνώστηκα με καρκίνο. Η μητέρα και τα αδέρφια μου είχαν ανεύρυσμα εγκεφάλου
Ο Γιάννης Αϊβάζης έκανε μία συγκλονιστική αποκάλυψη στο περιοδικό HELLO! για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο στην τρυφερή ηλικία των έξι ετών και...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιάννης Αϊβάζης: Στα 6 μου διαγνώστηκα με καρκίνο. Η μητέρα και τα αδέρφια μου είχαν ανεύρυσμα εγκεφάλου
Διαβάστε το στο spoilersΑϊβάζης: Διαγνώστηκα με καρκίνο όταν ήμουν 6 ετών – Μου άφησε κουσούρι
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό HELLO, ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης αποκάλυψε ότι έχει αντιμετωπίσει κατάματα τον θάνατο καθώς είχε διαγνωστεί με καρκίνο στην ηλικία...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αϊβάζης: Διαγνώστηκα με καρκίνο όταν ήμουν 6 ετών – Μου άφησε κουσούρι
Διαβάστε το στο spoilersΗ αποκάλυψη του Γιάννη Αϊβάζη για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Στα 6 μου διαγνώστηκα με καρκίνο, μου άφησε ένα κουσούρι»
Συγκινούν τα λόγια του Γιάννη Αϊβάζη για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε σε μικρή ηλικία. Η αποκάλυψη του Γιάννη Αϊβάζη συγκλονίζει για τη μάχη που έχει δώσει στο παρελθόν με τον καρκίνο. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά σε συνέντευξή του στο περιοδικό HELLO! και τον Γιάννη Βίτσα και εκμυστηρεύτηκε την περιπέτεια υγείας του που […]
Το άρθρο Η αποκάλυψη του Γιάννη Αϊβάζη για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Στα 6 μου διαγνώστηκα με καρκίνο, μου άφησε ένα κουσούρι» εμφανίζεται στο iPop.
Διαβάστε το στο ipop.grΓιάννης Αϊβάζης: Στα 6 μου διαγνώστηκα με καρκίνο
Ο ηθοποιός μιλάει για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του στην παιδική του ηλικία
Διαβάστε το στο patrasevents.gr