Συγκλονίζει ο Δάκης για τον καρκίνο: Μου έδιναν έξι μήνες ζωή

09:42 - 24/02/2021

Σε μια συγκλονιστική μαρτυρία για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο προχώρησε ο τραγουδιστής Δάκης. Όπως τόνισε οι γιατροί του έδιναν μόλις έξι μήνες ζωής. Μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ ο τραγουδιστής αποκάλυψε γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ και γιατί πήρε την απόφαση να μην κάνει οικογένεια δηλώντας πως δεν μετάνιωσε ποτέ για τις αποφάσεις […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινεί ο Γιάννης Αϊβάζης «Μου έδιναν πολύ μικρό χρόνο ζωής…»

O Γιάννης Αϊβάζης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Πάμε Δανάη και μίλησε μεταξύ άλλων για την παιδική ηλικία του, όταν είχε…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Δάκης για τη μάχη με τον καρκίνο: Μου έδιναν έξι μήνες ζωή

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Συγκλονίζει ο Δάκης για τον καρκίνο: «Μου είπαν ότι έχω 6 μήνες ζωής, φαίνεται ότι τη γλίτωσα»

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Δάκης αποκάλυψε γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ, ενώ μίλησε και για την περιπέτεια με την υγεία του. Ο γνωστός τραγουδιστής Δάκης ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης, στην εκπομπή “Εκείνος και ο άλλος”. Ο τραγουδιστής μίλησε για τη ζωή του, τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Αίγυπτο, αποκάλυψε άγνωστες στιγμές της ζωής τους αλλά […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

ΣΟΚΑΡΕΙ ο Δάκης για την μεγάλη μάχη του με τον καρκίνο: Μου έδιναν έξι μήνες ζωή

Σε μια συγκλονιστική μαρτυρία για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο προχώρησε ο τραγουδιστής Δάκης. Όπως τόνισε οι γιατροί του έδιναν μόλις έξι μήνες ζωής. Μιλώντας... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: ΣΟΚΑΡΕΙ ο Δάκης για την μεγάλη μάχη του με τον καρκίνο: Μου έδιναν έξι μήνες ζωή

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!