Συγκλονίζει ο Δάκης για τον καρκίνο: Μου έδιναν έξι μήνες ζωή
09:42 - 24/02/2021
Σε μια συγκλονιστική μαρτυρία για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο προχώρησε ο τραγουδιστής Δάκης. Όπως τόνισε οι γιατροί του έδιναν μόλις έξι μήνες ζωής. Μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ ο τραγουδιστής αποκάλυψε γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ και γιατί πήρε την απόφαση να μην κάνει οικογένεια δηλώντας πως δεν μετάνιωσε ποτέ για τις αποφάσεις […]
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκινεί ο Γιάννης Αϊβάζης «Μου έδιναν πολύ μικρό χρόνο ζωής…»
O Γιάννης Αϊβάζης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Πάμε Δανάη και μίλησε μεταξύ άλλων για την παιδική ηλικία του, όταν είχε…
Διαβάστε το στο NewsBombΣυγκλονίζει ο Δάκης για τον καρκίνο: «Μου είπαν ότι έχω 6 μήνες ζωής, φαίνεται ότι τη γλίτωσα»
Ο αγαπημένος τραγουδιστής Δάκης αποκάλυψε γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ, ενώ μίλησε και για την περιπέτεια με την υγεία του. Ο γνωστός τραγουδιστής Δάκης ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης, στην εκπομπή “Εκείνος και ο άλλος”. Ο τραγουδιστής μίλησε για τη ζωή του, τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Αίγυπτο, αποκάλυψε άγνωστες στιγμές της ζωής τους αλλά […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣΟΚΑΡΕΙ ο Δάκης για την μεγάλη μάχη του με τον καρκίνο: Μου έδιναν έξι μήνες ζωή
Σε μια συγκλονιστική μαρτυρία για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο προχώρησε ο τραγουδιστής Δάκης. Όπως τόνισε οι γιατροί του έδιναν μόλις έξι μήνες ζωής. Μιλώντας...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: ΣΟΚΑΡΕΙ ο Δάκης για την μεγάλη μάχη του με τον καρκίνο: Μου έδιναν έξι μήνες ζωή
Διαβάστε το στο spoilers