Αντετοκούνμπο για Τάουνς: «Ξέρω πόσο πονάει να χάνεις κάποιον που αγαπάς»
10:12 - 24/02/2021
Το Μιλγουόκι επικράτησε εύκολα της Μινεσότα με 139-112 σε μια ιστορική βραδιά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος με τους 37 πόντους του ανέβηκε στην 5η θέση των σκόρερ των…
Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντετοκούνμπο: «Ξέρω πόσο πονάει να χάνεις κάποιον που αγαπάς»
Ο Γιάννης Αντεοκτούνμπο στάθηκε στο πλευρό του Καρλ Άντονι Τάουνς…
Διαβάστε το στο onsports.grΑντετοκούνμπο για Τάουνς: «Ξέρω πόσο πονάει να χάνεις κάποιον που αγαπάς»
Το Μιλγουόκι επικράτησε εύκολα της Μινεσότα με 139-112 σε μια ιστορική βραδιά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος με τους 37 πόντους του ανέβηκε στην 5η θέση των σκόρερ των Μπακς.
Διαβάστε το στο analitis.grΑντετοκούνμπο: «Ξέρω πόσο πονάει ο Τάουνς, ήμουν στην θέση του όταν πέθανε ο πατέρας μου»
Για τον Καρλ Άντονι Τάουνς, τον Κρις Μίντλεντον αλλά και τον Θανάση Αντετοκούνμπο μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά τη νίκη των Μπακς επί των Τίμπεργουλβς (139-112).
Διαβάστε το στο fosonline.grΣυγκινητικός Αντετοκούνμπο για Τάουνς: «Ξέρω πόσο πονάει να χάνεις κάποιον που αγαπάς»
Συγκινητικός Αντετοκούνμπο για Τάουνς: «Ξέρω πόσο πονάει να χάνεις κάποιον που αγαπάς»
24/02/2021
Το Μιλγουόκι επικράτησε εύκολα της Μινεσότα με 139-112 σε μια ιστορική βραδιά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος με τους 37 πόντους του ανέβηκε στην 5η θέση των σκόρερ των Μπακς.
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο «Greek Freak» αναφέρθηκε στον αγώνα, αλλά και στον Καρλ-Άντονι Τάουνς που πρόσφατα «έχασε» τη μητέρα του: «Το ΝΒΑ είναι μία αδελφότητα. Βρέθηκα στην θέση του Τάουνς πριν 4 χρόνια, όταν πέθανε ο πατέρας μου. Μιλήσαμε πριν λίγους μήνες, αλλά δεν τον είχα δει για καιρό. Πήγα λοιπόν σε αυτόν και του μίλησα, είπαμε κάποια πράγματα, του είπα ότι πρέπει να
Διαβάστε το στο filathlos.gr