Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση κατασκευής του δικτύου μεταφοράς και διανομής φυσικού αερίου για Καστοριά, Μανιάκους, Άργος Ορεστικό και Γρεβενά με συνολικού προϋπολογισμού 22,8 εκ. ευρώ

20:35 - 24/02/2021

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Κασαπίδης υπέγραψε την ένταξη της Πράξης «Ανάπτυξη συστημάτων μεταφοράς και διανομής φυσικού αερίου», συνολικού προϋπολογισμού 22.865.607,55 €, εκ του οποίου η Δημόσια Δαπάνη ανέρχεται σε 12.817.495,17 ευρώ, που αφορά στη χρηματοδότηση δικτύου μεταφοράς και διανομής φυσικού αερίου, από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020, του ΕΣΠΑ.  Δικαιούχοι της Πράξης είναι η Δημόσια ... The post Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση κατασκευής του δικτύου μεταφοράς και διανομής φυσικού αερίου για Καστοριά, Μανιάκους, Άργος Ορεστικό και Γρεβενά με συνολικού προϋπολογισμού 22,8 εκ. ευρώ appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)