Και πιστοποιητικό εμβολιασμού και πατέντες εμβολίων στην ατζέντα των «27»
20:57 - 24/02/2021
Το πιστοποιητικό εμβολιασμού αλλά και την απελευθέρωση της πατέντας των εμβολίων του κορονοϊού θα συζητήσουν οι 27 ηγέτες των κρατών μελών.
Διαβάστε Περισσότερα στο efsyn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πιστοποιητικό εμβολιασμού: Η Μέρκελ απέρριψε για πολλοστή φορά την πρόταση… Μητσοτάκη
Νέο «όχι» από την Άνγκελα Μέρκελ στα προνόμια των εμβολιασμένων κατά του Covid19.
Η κ. Μέρκελ εμφανίστηκε αντίθετη στην παραχώρηση προνομίων «όσο ο αριθμός των εμβολιασμένων είναι τόσο μικρότερος από τον αριθμό εκείνων που περιμένουν να εμβολιαστούν».
Ωστόσο, η Καγκελάριος εξήγησε ότι το κράτος δεν μπορεί να αναμιχθεί στις ιδιωτικές συναλλαγές, αναγνωρίζοντας επίσης και το γεγονός ότι θα πρέπει να διευκρινιστεί εάν οι εμβολιασμένοι παραμένουν μολυσματικοί.
Σε συνέντευξή της στην Frankfurter Allgemeine Zeitung, η κ. Μέρκελ επισήμανε πάντως ότι η διαχείριση του ζητήματος μπορεί να αλλάξει στο μέλλον: «Όταν θα έχουμε προσφέρει τη δυνατότητα εμβολιασμού σε αρκετούς και κάποιοι από αυτούς δεν θέλουν
Διαβάστε το στο pronews.gr