Τέλη κυκλοφορίας: Λήγει αύριο η προθεσμία – Πώς θα τα πληρώσετε

08:48 - 25/02/2021

Τι ισχύει για την κατάθεση πινακίδων – Τσουχτερά πρόστιμα σε όσους δεν τα αποπληρώσουν - Πώς γίνεται η κατάθεση πινακίδων

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τέλη κυκλοφορίας: Λήγει αύριο η προθεσμία – Δεν θα δοθεί παράταση

Καμία παράταση δεν θα δοθεί στην προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, η οποία λήγει αύριο, Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου. Αυτό τόνισε μέσω δηλώσεών του στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. Επίσης, αναφερόμενος στα μέτρα στήριξης, εστίασε στο πρόγραμμα κάλυψης παγίων δαπανών επιχειρήσεων, ύψους 500 εκατ. ευρώ, καθώς και στο πρόγραμμα […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τέλη κυκλοφορίας: Λήγει αύριο η προθεσμία – Πώς θα τα πληρώσετε

Τσουχτερά πρόστιμα σε όσους δεν τα αποπληρώσουν - Πώς γίνεται η κατάθεση πινακίδων

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τέλη κυκλοφορίας: Προσοχή! Λήγει αύριο η προθεσμία – Δεν θα δοθεί άλλη παράταση!

Με την προθεσμία των τελών κυκλοφορίας να λήγει αύριο 26 Φεβρουαρίου ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας ήταν ξεκάθαρος στο αν θα δοθεί παράταση. Όπως είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, δεν θα δοθεί παράταση. Ο υπουργός Οικονομικών, είπε ακόμα ότι τα μέτρα στήριξης θα εμπλουτίζονται για όσο χρειαστεί, όμως όσο παρατείνονται οι περιοριστικοί όροι στη […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τέλη κυκλοφορίας: Λήγει αύριο η προθεσμία – ΟΡΙΣΤΙΚΑ!

Καμία παράταση δεν θα δοθεί στην προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, η οποία λήγει αύριο, Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου. Αυτό τόνισε μέσω δηλώσεών του... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τέλη κυκλοφορίας: Λήγει αύριο η προθεσμία – ΟΡΙΣΤΙΚΑ!

Διαβάστε το στο spoilers

Τέλη κυκλοφορίας 2021: «Αδειάζει η κλεψύδρα» – Δεν θα δοθεί παράταση

Τέλη κυκλοφορίας 2021: Τελειώνει ο χρόνος για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας ή την κατάθεση πινακίδων καθώς δεν θα δοθεί περαιτέρω παράταση στην προθεσμία.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Τέλη κυκλοφορίας: Καμία παράταση – Λήγει αύριο 26/02 η προθεσμία

Δεν θα δοθεί παράταση στα τέλη κυκλοφορίας ξεκαθάρισε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3. Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία για την πληρωμή τους λήγει αύριο, 26 Φεβρουαρίου. Για την επιστρεπτέα προκαταβολή 6, ανέφερε ότι τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι καταβολές και στη συνέχεια θα ακολουθήσει και ο 7ος […] The post Τέλη κυκλοφορίας: Καμία παράταση – Λήγει αύριο 26/02 η προθεσμία appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Τέλη κυκλοφορίας: Λήγει αύριο η προθεσμία – Πώς θα τα πληρώσετε

Τι ισχύει για την κατάθεση πινακίδων – Τσουχτερά πρόστιμα σε όσους δεν τα αποπληρώσουν – Πώς γίνεται η κατάθεση πινακίδων Περιθώριο μέχρι αύριο, Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, έχουν οι ιδιοκτήτες οχημάτων για να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας 2021, μετά και τη δίμηνη παράταση που έχει δοθεί. «Τσουχτερά» τα πρόστιμα – Προσοχή στις ημερομηνίες Σε περίπτωση που δεν πληρωθούν ... The post Τέλη κυκλοφορίας: Λήγει αύριο η προθεσμία – Πώς θα τα πληρώσετε appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr

Τέλη κυκλοφορίας 2021: «Αδειάζει η κλεψύδρα» – Δεν θα δοθεί παράταση

Τέλη κυκλοφορίας 2021: Τελειώνει ο χρόνος για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας ή την κατάθεση πινακίδων καθώς δεν θα δοθεί περαιτέρω παράταση στην προθεσμία.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Περίπατος Βιβλίου: Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για τον εορτασμό της Ημέρας Βιβλίου

Αφελείς, ηλίθιοι ή απλώς αδίστακτοι;

Λόρδος Βύρωνας: Έκθεση - αφιέρωμα στον σπουδαίο φιλέλληνα ποιητή από το Μουσείο της Ακρόπολης

ΗΠΑ: Συγκρούσεις αστυνομικών με φοιτητές σε πανεπιστήμια στο Τέξας και τη Νότια Καλιφόρνια με δεκάδες συλλήψεις

Ταμείο Ανάκαμψης: ευκαιρία και πρόκληση για την Ελλάδα

Πάσχα 2024: Ξεκινά σήμερα το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων