«Μαχητής ο Γκαρσία, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου»
10:57 - 25/02/2021
Μία ακόμη συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του, παραχώρησε ο Σίντζι Καγκάβα, ο οποίος, μεταξύ άλλων, εκθείασε τον Πάμπλο Γκαρσία, αναφέρθηκε στον εαυτό του και στην φετινή προσπάθεια του ΠΑΟΚ, αλλά και στην Εθνική Ιαπωνίας. Για τον Γκαρσία είπε: «Μίλησα με τον προπονητή αρκετά και κατάλαβα ότι με ήθελε στην ομάδα. Είναι ένας προπονητής που ζητάει […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καγκάβα: «Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, δεν θα γυρίσω στην Ιαπωνία»
Ο Ιάπωνας σούπερ σταρ, ένα μήνα μετά τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, μίλησε στην πατρίδα του για όλους και για όλα - Για την αποχώρηση από τη Σαραγόσα, τον Γκαρσία, την εθνική Ιαπωνίας
Διαβάστε το στο Καγκάβα: «Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, δεν θα γυρίσω στην Ιαπωνία»
Ο Ιάπωνας σούπερ σταρ, ένα μήνα μετά τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, μίλησε στην πατρίδα του για όλους και για όλα. Για την αποχώρηση από τη Σαραγόσα, τον Γκαρσία, την εθνική Ιαπωνίας.
Διαβάστε το στο Η εξομολόγηση του Καγκάβα: «Δεν τα παράτησα ποτέ, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου»
Η εξομολόγηση του Καγκάβα: «Δεν τα παράτησα ποτέ, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου»
25/02/2021
Εξομολόγηση καρδιάς από τον Σίντζι Καγκάβα που μίλησε ανοιχτά για το διάστημα που βρέθηκε χωρίς ομάδα, την αποδέσμευση από τη Σαραγόσα και την πρόκληση του ΠΑΟΚ.
Μιλώντας σε μέσο της Ιαπωνίας για την αποδέσμευσή του από τη Σαραγόσα, ο μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου του Βορρά ανέφερε: «Σκόπευα να πολεμήσω για τη Σαραγόσα, έστω για μισό χρόνο, μέχρι την επόμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Δεν ήθελα να αποχωρήσω σαν ελεύθερος. Ήταν δύσκολο. Δεν είναι το ίδιο με το να αποχωρείς από μια ομάδα με την ολοκλήρωση του συμβολαίου σου. Είχα την αίσθηση ότι δεν θα έφευγα
Διαβάστε το στο filathlos.gr