Β.Κικίλια: Τα μέτρα ατομικής προστασίας και ο εμβολιασμός θα οδηγήσουν σε αποσυμπίεση του ΕΣΥ
14:44 - 25/02/2021
Στην αξία των εμβολιασμών και των μέτρων προστασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19 αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, με αφορμή τα εγκαίνια για την επαναλειτουργία της καρδιοθωρακοχειρουργικής κλινικής. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κικίλιας, κατά την διάρκεια δηλώσεων που έκανε, «θέλω να πω για […]
The post Β.Κικίλια: Τα μέτρα ατομικής προστασίας και ο εμβολιασμός θα οδηγήσουν σε αποσυμπίεση του ΕΣΥ appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η σχολαστική τήρηση των μέτρων και ο εμβολιασμός θα οδηγήσουν σε αποσυμπίεση του ΕΣΥ λέει ο Κικίλιας
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κικίλιας, κατά την διάρκεια δηλώσεων που έκανε, «θέλω να πω για μία ακόμα φορά ότι στην πολύ μεγάλη προσπάθεια που γίνεται σε όλη την χώρα, για να προστατευτούμε από την COVID-19, πρέπει να τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας και να παροτρύνω ξανά όλους να εμβολιαστούν»
Διαβάστε το στο tanea.grΚικίλιας: Τα μέτρα ατομικής προστασίας και ο εμβολιασμός θα οδηγήσουν σε αποσυμπίεση του εθνικού συστήματος υγείας
Στην αξία των εμβολιασμών και των μέτρων προστασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19 αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, με αφορμή τα εγκαίνια για την επαναλειτουργία της καρδιοθωρακοχειρουργικής κλινικής, αναφέρει το ΑΠΕ. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κικίλιας, κατά την διάρκεια δηλώσεων που έκανε, «θέλω […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚικίλιας: Τα μέτρα ατομικής προστασίας και ο εμβολιασμός θα οδηγήσουν σε αποσυμπίεση του ΕΣΥ
Επαναλειτουργεί η καρδιοθωρακοχειρουργική στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας
Διαβάστε το στο news.grΒ. Κικίλιας: Τα μέτρα ατομικής προστασίας και ο εμβολιασμός θα οδηγήσουν σε αποσυμπίεση του εθνικού συστήματος υγείας
Στην αξία των εμβολιασμών και των μέτρων προστασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19 αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, με αφορμή τα εγκαίνια για την επαναλειτουργία της καρδιοθωρακοχειρουργικής κλινικής.
Διαβάστε το στο analitis.gr