Νίκος Γεωργιάδης: Τέλος η ποινική δίωξη εναντίον του
12:11 - 02/12/2019
Παραγράφηκε η υπόθεση του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νικου Γεωργιάδη ο οποίος κατηγορείτο για το αδίκημα της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων στην Μολδαβία. Ο Νίκος Γεωργιάδης πλέον δεν διώκεται καθώς υπήρξε παραγραφή λόγω των αλλαγών στον Ποινικό Κώδικα όπως τόνισε η εισαγγελέας της έδρας. Έτσι, το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων οδηγήθηκε στην παύση της ποινικής […]
The post Νίκος Γεωργιάδης: Τέλος η ποινική δίωξη εναντίον του appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Γεωργιάδης: Έκλεισε μια κατασκευασμένη υπόθεση εναντίον μου
Για μια κατασκευασμένη υπόθεση εναντίον του έκανε λόγο ο Νίκος Γεωργιάδης, αμέσως μετά την απόφαση του Εφετείου Αθηνών για παραγραφή των κατηγοριών για ασέλγεια κατά ανηλίκων στην Μολδαβία.
To άρθρο Νίκος Γεωργιάδης: Έκλεισε μια κατασκευασμένη υπόθεση εναντίον μου δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .
Διαβάστε το στο Νίκος Γεωργιάδης: Έκλεισε μια κατασκευασμένη υπόθεση εναντίον μου
Ο Νίκος Γεωργιάδης έκανε λόγο για μια κατασκευασμένη υπόθεση εναντίον του αμέσως μετά την απόφαση, του Εφετείου Αθηνών για παραγραφή των κατηγοριών για ασέλγεια κατά ανηλίκων στην Μολδαβία.
The post Νίκος Γεωργιάδης: Έκλεισε μια κατασκευασμένη υπόθεση εναντίον μου appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr