Ανδρέας Μικρούτσικος: «Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό και έχω φάει μηνύσεις για εξύβριση»
00:42 - 26/02/2021
Σε μια επιλεκτική τηλεοπτική του εμφάνιση, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε απέναντι από τον Αντώνη Σρόιτερ τη νύχτα της Πέμπτης στον […]
The post Ανδρέας Μικρούτσικος: «Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό και έχω φάει μηνύσεις για εξύβριση» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανδρέας Μικρούτσικος : «Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό και έχω φάει μηνύσεις για εξύβριση»
Ο γνωστός παρουσιαστής προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση κατά την οποία αναφέρθηκε και σε ένα ακραίο περιστατικό που βίωσε ο ίδιος και η πρώην σύζυγος του.
Διαβάστε το στο Ανδρέας Μικρούτσικος: Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό και έχω φάει μηνύσεις για εξύβριση
Με τα δάκρυα του Ανδρέα Μικρούτσικου όταν είδε σε βίντεο τον αδερφό του, Θάνο, ξεκίνησε η χθεσινή εκπομπή Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ. Αδυνατώντας να αρθρώσει λέξη ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Για τον Θάνο… Δεν μπορώ να το βλέπω… Δεν το έχω ξεπεράσει Αντώνη, δεν το έχω ξεπεράσει» είπε. «Μέχρι εκεί στο βίντεο γέλαγα, με […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑνδρέας Μικρούτσικος: Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό
Στην αποκάλυψη οτι στο παρελθόν τον έχουν κατηγορήσει για υπόθεση βιασμού προχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλώντας στον Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha Μιλώντας για τις τελευταίες εξελίξεις είπε: «Είναι θετικό βήμα ότι ο καθένας λέει την εμπειρία του. Να έχεις το ανάστημα να πεις τι συμβαίνει. Κάποιοι χώροι γαργαλάνε και περισσότερο....
The post Ανδρέας Μικρούτσικος: Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΑνδρέας Μικρούτσικος: «Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό» (video)
Ο γνωστός παρουσιαστής, βρέθηκε καλεσμένος στο «Tik Talk» και προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση κατά την οποία αναφέρθηκε και σε ένα ακραίο περιστατικό που βίωσε ο ίδιος και η πρώην σύζυγος του. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
Διαβάστε το στο crashonline.grΑνδρέας Μικρούτσικος: Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό
«Έχω φάει μηνύσεις γιατί βγήκα και έβριζα κάποιον»
Διαβάστε το στο news.grΑνδρέας Μικρούτσικος: «Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό και έχω φάει μηνύσεις για εξύβριση»
Σε μια επιλεκτική τηλεοπτική του εμφάνιση, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε απέναντι από τον Αντώνη Σρόιτερ τη νύχτα της Πέμπτης στον Alpha. Ο γνωστός παρουσιαστής προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση κατά την οποία αναφέρθηκε και σε ένα ακραίο περιστατικό που βίωσε ο ίδιος και η πρώην σύζυγος του. Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑνδρέας Μικρούτσικος: Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό και έχω φάει μηνύσεις για εξύβριση
Με τα δάκρυα του Ανδρέα Μικρούτσικου όταν είδε σε βίντεο τον αδερφό του, Θάνο, ξεκίνησε η χθεσινή εκπομπή Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ. Αδυνατώντας να αρθρώσει...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ανδρέας Μικρούτσικος: Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό και έχω φάει μηνύσεις για εξύβριση
Διαβάστε το στο spoilersΑνδρέας Μικρούτσικος : «Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό και έχω φάει μηνύσεις για εξύβριση»
Ο γνωστός παρουσιαστής προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση κατά την οποία αναφέρθηκε και σε ένα ακραίο περιστατικό που βίωσε ο ίδιος και η πρώην σύζυγος του.
Διαβάστε το στο to10.grΑνδρέας Μικρούτσικος: «Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό και έχω φάει μηνύσεις για εξύβριση»
Σε μια επιλεκτική τηλεοπτική του εμφάνιση, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε απέναντι από τον Αντώνη Σρόιτερ τη νύχτα της Πέμπτης στον Alpha. Ο γνωστός παρουσιαστής προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση κατά την οποία αναφέρθηκε και σε ένα ακραίο περιστατικό που βίωσε ο ίδιος και η πρώην σύζυγος του. Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος […]
Διαβάστε το στο dete.gr