Ανδρέας Μικρούτσικος: «Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό και έχω φάει μηνύσεις για εξύβριση»

00:42 - 26/02/2021

Σε μια επιλεκτική τηλεοπτική του εμφάνιση, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε απέναντι από τον Αντώνη Σρόιτερ τη νύχτα της Πέμπτης στον […] The post Ανδρέας Μικρούτσικος: «Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό και έχω φάει μηνύσεις για εξύβριση» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανδρέας Μικρούτσικος : «Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό και έχω φάει μηνύσεις για εξύβριση»

Ο γνωστός παρουσιαστής προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση κατά την οποία αναφέρθηκε και σε ένα ακραίο περιστατικό που βίωσε ο ίδιος και η πρώην σύζυγος του.

Διαβάστε το στο

Ανδρέας Μικρούτσικος: Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό και έχω φάει μηνύσεις για εξύβριση

Με τα δάκρυα του Ανδρέα Μικρούτσικου όταν είδε σε βίντεο τον αδερφό του, Θάνο, ξεκίνησε η χθεσινή εκπομπή Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ. Αδυνατώντας να αρθρώσει λέξη ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Για τον Θάνο… Δεν μπορώ να το βλέπω… Δεν το έχω ξεπεράσει Αντώνη, δεν το έχω ξεπεράσει» είπε. «Μέχρι εκεί στο βίντεο γέλαγα, με […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό

Στην αποκάλυψη οτι στο παρελθόν τον έχουν κατηγορήσει για υπόθεση βιασμού προχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλώντας στον Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha Μιλώντας για τις τελευταίες εξελίξεις είπε: «Είναι θετικό βήμα ότι ο καθένας λέει την εμπειρία του. Να έχεις το ανάστημα να πεις τι συμβαίνει. Κάποιοι χώροι γαργαλάνε και περισσότερο.... The post Ανδρέας Μικρούτσικος: Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό» (video)

Ο γνωστός παρουσιαστής, βρέθηκε καλεσμένος στο «Tik Talk» και προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση κατά την οποία αναφέρθηκε και σε ένα ακραίο περιστατικό που βίωσε ο ίδιος και η πρώην σύζυγος του. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό

«Έχω φάει μηνύσεις γιατί βγήκα και έβριζα κάποιον»

Διαβάστε το στο news.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό και έχω φάει μηνύσεις για εξύβριση»

Σε μια επιλεκτική τηλεοπτική του εμφάνιση, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε απέναντι από τον Αντώνη Σρόιτερ τη νύχτα της Πέμπτης στον Alpha. Ο γνωστός παρουσιαστής προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση κατά την οποία αναφέρθηκε και σε ένα ακραίο περιστατικό που βίωσε ο ίδιος και η πρώην σύζυγος του. Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό και έχω φάει μηνύσεις για εξύβριση

Με τα δάκρυα του Ανδρέα Μικρούτσικου όταν είδε σε βίντεο τον αδερφό του, Θάνο, ξεκίνησε η χθεσινή εκπομπή Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ. Αδυνατώντας να αρθρώσει... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ανδρέας Μικρούτσικος: Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό και έχω φάει μηνύσεις για εξύβριση

Διαβάστε το στο spoilers

Ανδρέας Μικρούτσικος : «Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό και έχω φάει μηνύσεις για εξύβριση»

Ο γνωστός παρουσιαστής προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση κατά την οποία αναφέρθηκε και σε ένα ακραίο περιστατικό που βίωσε ο ίδιος και η πρώην σύζυγος του.

Διαβάστε το στο to10.gr

Σε μια επιλεκτική τηλεοπτική του εμφάνιση, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε απέναντι από τον Αντώνη Σρόιτερ τη νύχτα της Πέμπτης στον Alpha. Ο γνωστός παρουσιαστής προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση κατά την οποία αναφέρθηκε και σε ένα ακραίο περιστατικό που βίωσε ο ίδιος και η πρώην σύζυγος του. Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο