Άμεση κατάθεση αιτήματος στην εισαγγελία για να κληθούν οι 285 απόφοιτοι του Αρσακείου εισηγήθηκε ο Γ.Μπαμπινιώτης

06:16 - 26/02/2021

Ο Γιώργος Μπαμπινιώτης εισηγήθηκε στο Δ.Σ. της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας την άμεση κατάθεση αιτήματος στην εισαγγελία, με αφορμή τις καταγγελίες 285 αποφοίτων του Αρσακείου Ψυχικού, για υποθέσεις σεξουαλικής βίας από καθηγητές και καθηγήτριες του σχολείου. Ο κ. Μπαμπινιώτης ανακοίνωσε ότι θα κατατεθεί αίτημα στην εισαγγελία, προκειμένου να κληθούν άμεσα να καταθέσουν και οι 285 απόφοιτοι. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση: «Περιήλθε εις γνώση μου ανακοίνωση αποφοίτων των Αρσακείων, η οποία δημοσιεύτηκε στον διαδικτυακό τόπο «in.gr». Έχω ήδη συγκαλέσει ΔΣ της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, για αύριο, Παρασκευή 26 Φεβρουαριου 2021. Η εισήγησή μου στο ΔΣ θα ειναι σαφής και κατηγορηματική: Θα υποβάλουμε α

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πλήρη έρευνα ζητούν 258 απόφοιτοι του Αρσακείου: Στον εισαγγελέα στέλνει το αίτημα ο Μπαμπινιώτης

Mε επιστολή τους προς την Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία, 285 απόφοιτοι του Αρσακείου Ψυχικού,

Διαβάστε το στο hellasjournal.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις