Ανδρέας Μικρούτσικος: Δεν μπορώ να βλέπω τον Θάνο. Ζητώ συγγνώμη.
08:50 - 26/02/2021
“Δεν μπορώ να βλέπω τον Θάνο. Ζητώ συγγνώμη. Δεν γίνεται, δεν το έχω ξεπεράσει. Δεν μπαίνω στο Facebook γιατί έχω συνέχεια αναφορές. Τόσες και τόσες γυναίκες και γάμοι, μέχρι που έρχεται το θέμα της απώλειας. Καταλαβαίνω κάθε απώλεια, απλά βρίσκομαι σε μια φάση μετά από ένα χρόνο να μην τα έχω καταφέρει. Πρακτικά είναι σαν […]
The post Ανδρέας Μικρούτσικος: Δεν μπορώ να βλέπω τον Θάνο. Ζητώ συγγνώμη. appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανδρέας Μικρούτσικος : Γιατί τον θαυμάζει ο γιος του
Τι είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον γιο του Στέργιο
Διαβάστε το στο vita.grΑνδρέας Μικρούτσικος: Είμαι τηλεοπτικό κομάντο
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος περιγράφει την τηλεοπτική «προσωπικότητά» του στον Αντώνη Σρόιτερ στην εκπομπή του Alpha «Tik Talk». Μιλώντας στον Αντώνη Σρόιτερ στην εκπομπή του «Tik Talk» στον Alpha, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για το παρόν και το μέλλον του στην τηλεόραση. «Μπορεί να μεγαλώνω, το οποίο είναι θέμα χαρακτηριστικών και κάποιων αντοχών, γιατί υπάρχει μέσα και μια καρδιά που χτυπάει κι ένα μυαλό που λειτουργεί, θέλω να πω, αν το IQ σου το πνευματικό και το συναισθηματικό είναι σφριγηλά, νιώθεις νέος. Πολλές φορές ο καθρέφτης, όταν κοιτάς , σε διαψεύδει λίγο. Αλλά και πάλι έχεις έναν τρόπο να εξοικειώνεσαι με αυτό και να βρίσκεις τα όποια σημεία γοητείας μπορείς να βρεις» είπε ο παρουσιασ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr