Το Ευαγγέλιο του Σαββάτου 27 Φεβρουαρίου 2021 – Όσιος Προκόπιος ο Δεκαπολίτης ο Ομολογητής

12:57 - 26/02/2021

Ευαγγέλιο: ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ Κ/ 46 – 47 – 46 Προσέχετε από τών γραμματέων τών θελόντων περιπατείν εν στολαίς καί φιλούντων ασπασμούς εν ταίς αγοραίς καί πρωτοκαθεδρίας εν ταίς συναγωγαίς καί πρωτοκλισίας εν τοίς δείπνοις… 47 οί κατεσθίουσιν τάς οικίας τών χηρών καί προφάσει μακρά προσεύχονται ούτοι λήψονται περισσότερον κρίμα. ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ ΚΑ/ 1 – 4 […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευαγγέλιο Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021 – Όσιος Προκόπιος

Το Ευαγγέλιο του Σαββάτου 27 Φεβρουαρίου 2021. Εορτή της Ορθοδοξίας: Ο Όσιος Προκόπιος ο Δεκαπολίτης ο Ομολογητής. Ο Όσιος Στέφανος ο γηροκόμος. Ο Άγιος Λέανδρος ο Επίσκοπος Σεβίλλης. Ο Όσιος Εφραίμ ο Κατουνακιώτης. Κατά Λουκά: Ο Ιησούς κατακρίνει τους γραμματείς. Το δίλεπτο της χήρας. Η παραβολή του σπορέα. Ευαγγελικό απόσπασμα ημέρας από πρωτότυπο και σε νεοελληνική απόδοση. Το άρθρο Ευαγγέλιο Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021 – Όσιος Προκόπιος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο