Χρήστος Ταραντίλης: Παραίτηση βόμβα του κυβερνητικού εκπροσώπου

15:26 - 28/02/2021

Χρήστος Ταραντίλης: Παραιτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο pagenews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ταραντίλης: Η παραίτηση μου δεν οφείλεται σε πολιτικούς λόγους

Ο Χρήστος Ταραντίλης με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο facebook, ξεκαθαρίζει για δεύτερη φορά ότι η παραίτησή του δεν οφείλεται σε πολιτικούς λόγους, απαντώντας ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Ταραντίλης: Η παραίτηση μου δεν οφείλεται σε πολιτικούς λόγους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Χρήστος Ταραντίλης: Η παραίτησή μου δεν οφείλεται σε πολιτικούς λόγους

Ο Χρήστος Ταραντίλης με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο facebook, δηλώνει για δεύτερη φορά ότι η παραίτησή του...

Διαβάστε το στο Zougla

Ταραντίλης : Πώς φτάσαμε στην παραίτηση βόμβα του κυβερνητικού εκπροσώπου

Ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών εκλέχτηκε βουλευτής Επικρατείας στις εκλογές του 2019 και στον τελευταίο ανασχηματισμό της κυβέρνησης στις 4 Ιανουαρίου, ορίστηκε από τον πρωθυπουργό ως ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος

Διαβάστε το στο

Ταραντίλης : Οσα οδήγησαν στην παραίτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου

Ο κ. Ταραντίλης στην επιστολή παραίτησης επικαλείται οικογενειακούς λόγους που δεν του επιτρέπουν όπως αναφέρει να ασκεί τα καθήκοντά του - Η αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε το στο tovima

Χρήστος Ταραντίλης: Η παραίτησή μου δεν οφείλεται σε πολιτικούς λόγους

Ο Χρήστος Ταραντίλης με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο facebook, ξεκαθαρίζει για δεύτερη φορά ότι η παραίτησή του δεν οφείλεται σε πολιτικούς λόγους.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Χρ. Ταραντίλης: Η παραίτησή μου δεν οφείλεται σε πολιτικούς λόγους

Ο Χρήστος Ταραντίλης με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο facebook, ξεκαθαρίζει για δεύτερη φορά ότι η παραίτησή του δεν οφείλεται σε πολιτικούς λόγους.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Ο Χρήστος Ταραντίλης με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο facebook, ξεκαθαρίζει για δεύτερη φορά ότι η παραίτησή του δεν οφείλεται σε πολιτικούς λόγους. «Μένω πιστός στις αρχές της Ν.Δ. και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, συνεχίζοντας, άλλωστε, να υπηρετώ την παράταξη και τον πρόεδρο ως βουλευτής επικρατείας και να εργάζομαι για το μεταρρυθμιστικό μας πρόγραμμα» αναφέρει. Μιλά […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Χρήστος Ταραντίλης: Γιατί πραγματικά παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος. Επιστολή

Ποιοι οι πραγματικοί λόγοι της ξαφνικής παραίτησης Ταραντίλη; Τι ακούγεται στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια; Δείτε τι έγραψε ο Χρήστος Ταραντίλης στην επιστολή παραίτησης. Την παραίτησή του από την θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου υπέβαλε με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Χρήστος Ταραντίλης. Στο κείμενο της επιστολής του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ευχαριστεί τον […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Χρήστος Ταραντίλης: Γιατί πραγματικά παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος. Επιστολή.

Διαβάστε το στο fimes.gr

Lamianow.gr Χρ. Ταραντίλης: Η παραίτησή μου δεν οφείλεται σε πολιτικούς λόγους Ο Χρήστος Ταραντίλης με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο facebook, ξεκαθαρίζει για δεύτερη φορά ότι η παραίτησή του δεν οφείλεται σε πολιτικούς λόγους. «Μένω πιστός στις αρχές της Ν.Δ. και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, συνεχίζοντας, άλλωστε, να υπηρετώ την παράταξη και τον πρόεδρο ως βουλευτής επικρατείας και να εργάζομαι για το μεταρρυθμιστικό μας πρόγραμμα» […] Χρ. Ταραντίλης: Η παραίτησή μου δεν οφείλεται σε πολιτικούς λόγους Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Αιφνίδια παραίτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Χρήστου Ταραντίλη

Με επιστολή που απέστειλε στον πρωθυπουργό ο Χρήστος Ταραντίλης παραιτείται για οικογενειακούς λόγους όπως αναφέρει, από τη θέση του υφυπουργού παρά τον πρωθυπουργό και του κυβερνητικού εκπρόσωπου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου θα εκπληρώνει η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη. Ακολουθεί η επιστολή του Χρήστου Ταραντίλη στον πρωθυπουργό […] Αιφνίδια παραίτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Χρήστου Ταραντίλη on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Ο Χρήστος Ταραντίλης με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο facebook, ξεκαθαρίζει για δεύτερη φορά ότι η παραίτησή του δεν οφείλεται σε πολιτικούς λόγους.«Μένω πιστός στις αρχές της Ν.Δ. και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, συνεχίζοντας, άλλωστε, να υπηρετώ την [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Ταραντίλης: Παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος

Παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρήστος Ταραντίλης - Τι αναφέρει στην επιστολή του.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Ταραντίλης: Η παραίτησή μου δεν οφείλεται σε πολιτικούς λόγους

Για ποιόν λόγο παραιτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Ταραντίλης: "Η παραίτησή μου δεν οφείλεται σε πολιτικούς λόγους"

Όσα δήλωσε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ξαφνική παραίτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Χρ.Ταραντίλη

Την παραίτησή του από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου υπέβαλε ο Χρήστος Ταραντίλης. Ο κ. Ταραντίλης στην επιστολή παραίτησής του επικαλείται οικογενειακούς λόγους. Αναλυτικά η επιστολή «Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για τη μεγάλη τιμή να με ορίσετε Υφυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο. Οικογενειακοί λόγοι που προέκυψαν έκτοτε δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω […]

Διαβάστε το στο otavoice.gr

Χρήστος Ταραντίλης: Παραίτηση βόμβα του κυβερνητικού εκπροσώπου

Χρήστος Ταραντίλης: Παραιτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pagenews.gr

Φλωρίδης για Τέμπη: Ο φάκελος της ανάκρισης θα έχει απαντήσεις σε όλα

Μητσοτάκης: Εμείς βάλαμε και κρατήσαμε την Ελλάδα στην Ευρώπη [vid]

Μπλίνκεν: Kατάπαυση του πυρός τώρα «θα άφηνε τη Χαμάς στη θέση της» [vid]

Ο Μαρτίνεθ καταστρώνει πλάνο νίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ [vid]

Κάρυστος: Εκκενώθηκαν δύο χωριά λόγω φωτιάς, απειλούνται σπίτια [vid]

«Βόμβα» μεγατόνων από τον Ατζούν: Αγοράζει ομάδα της Super League [vid]