Μ.Βακούσης: «Όταν ήμουν στην ηλικία των 10 ετών αποπειράθηκαν να με βιάσουν»
17:29 - 28/02/2021
Ο Μάνος Βακούσης αποκάλυψε ότι όταν ήταν 10 ετών δέχθηκε επίθεση, ενώ αποπειράθηκαν να τον βιάσουν.
Ο ηθοποιός μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει από καταξιωμένους σκηνοθέτες, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία με τον Δημήτρη Λιγνάδη.
«Εγώ που έχω συνεργαστεί με όλους αυτούς τους ανθρώπους που ακούγονται διάφορα, σήμερα θα έλεγα με σεβασμό στη μνήμη του Λευτέρη Βογιατζή, ότι έζησα την πιο οδυνηρή εμπειρία μαζί του. Στις πρόβες ήταν ένας δυνάστης που ήθελε όλοι να ακολουθήσουμε το όραμά του, όπως έπαιζε αυτός, όπως μιλούσε αυτός… Και στο τέλος όλοι παίζαμε όπως ο Βογιατζής. Η παράστασή του σαν αποτέλεσμα ήταν συγκλονιστική - μαγευόταν ο κόσμος. Αυτή η προετοιμασία που έγινε
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Μάνος Βακούσης αποκαλύπτει: «Ήμουν 10 ετών όταν πήγαν να με βιάσουν»
Συνέντευξη στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τη δημοσιογράφο Σοφία Τσίπα παραχώρησε ο Μάνος Βακούσης. Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι έχει βιώσει κακοποιητικές συμπεριφορές από καταξιωμένους σκηνοθέτες, όπως ο Λευτέρης Βογιατζής και ο Αλέξης Μινωτής, μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ αποκάλυψε ότι στην ηλικία των 10 αποπειράθηκαν να τον βιάσουν. Για τις κακοποιητικές συμπεριφορές […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣοκάρει ο Μάνος Βακούσης: Όταν ήμουν στην ηλικία των 10 ετών αποπειράθηκαν να με βιάσουν
Ο Μάνος Βακούσης αποκάλυψε ότι όταν ήταν 10 ετών δέχθηκε επίθεση, ενώ αποπειράθηκαν να τον βιάσουν. Ο ηθοποιός μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει από...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σοκάρει ο Μάνος Βακούσης: Όταν ήμουν στην ηλικία των 10 ετών αποπειράθηκαν να με βιάσουν
Διαβάστε το στο spoilers