Καινούργιου εν εξάλλω με Κούγια για το «επαγγελματίας της Μυκόνου»! «Ντροπή, παίρνει ο μπαμπάς μου και μού λέει θα γίνει πανικός» (vid)
13:33 - 01/03/2021
Η Κατερίνα Καινούργιου είπε έντονα ενοχλημένη ότι την φωτογράφισε ο κ. Κούγιας και ανέφερε-αρχικά- τα εξής: «Αν λοιπόν το “επαγγελματίας κυρία της Μυκόνου” είναι σαν το “επαγγελματίας ομοφυλόφιλος” είναι μαγκιά μου. Αν όμως υπονοείτε κάτι για το ήθος μου, εσείς είστε ο τελευταίος που πρέπει να μιλάει για ηθική. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις έχει […]
The post Καινούργιου εν εξάλλω με Κούγια για το «επαγγελματίας της Μυκόνου»! «Ντροπή, παίρνει ο μπαμπάς μου και μού λέει θα γίνει πανικός» (vid) appeared first on TheCaller.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Καινούργιου απαντά στον Κούγια για το «επαγγελματίας κυρία της Μυκόνου»: «Εχω σοκαριστεί, ποιος νομίζει ότι είναι;»
Στον Αλέξη Κούγια απάντησε μέσω της εκπομπής της, Ευτυχείτε, η Κατερίνα Καινούργιου. Ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε νωρίτερα μια ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι θα καταθέσει αναφορά σε δικαστικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση Λιγνάδη, καθώς και ότι θα στραφεί νομικά κατά ΜΜΕ, εκπομπών και συγκεκριμένων προσώπων. Μεταξύ άλλων, «φωτογραφίζει» την Κατερίνα Καινούργιου, με την οποία […]
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.grΚαινούργιου κατά Κούγια για το «επαγγελματίας κυρία» της Μυκόνου: «Ποιος νομίζει ότι είναι;» – Τι απαντά ο ποινικολόγος
«Αν το “επαγγελματίας κυρία της Μυκόνου” είναι σαν το “επαγγελματίας ομοφυλόφιλος”, μαγκιά μου και τιμή μου» απάντησε στον Αλέξη Κούγια η Κατερίνα Καινούριου Μέσω της εκπομπής της απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, που προανήγγειλε ότι θα υποβάλει αναφορά σε δικαστικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, κι ότι θα στραφεί ...
Διαβάστε το στο agrinionews.gr