Καινούργιου για ανακοίνωση Κούγια: Για το ήθος μου δεν έχει τολμήσει να μιλήσει κανένας
13:36 - 01/03/2021
Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου με την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, στην οποία προαναγγέλει μηνύσεις κατά πάντων για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Στην ανακοίνωση ο ποινικολόγος κάνει αναφορά σε παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής του OPEN, φωτογραφίζοντας την Κατερίνα Καινούργια. Συγκεκριμένα λέει: «Την ίδια ιδιαίτερη μεταχείριση επιφυλάσσω και στην «επαγγελματία κυρία» της Μυκόνου, παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής […]
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
H Καινούργιου απαντά στον Κούγια: «Eίστε ο τελευταίος που θα μιλήσετε για ήθος» (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Σκληρή ήταν η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στον Αλέξη Κούγια αναφορικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο γνωστός ποινικολόγος και συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, στην οποία στρέφεται κατά πάντων, φωτογραφίζοντας -μεταξύ άλλων- την παρουσιάστρια, αποδίδοντάς της προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.
«Την ίδια ιδιαίτερη μεταχείριση επιφυλάσσω και στην «επαγγελματία κυρία» της Μυκόνου, παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής στο Open TV, γιατί θα πρέπει να καταλάβει ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζει την προσωπική και επαγγελματική της ζωή δεν της επιτρέπει να κάνει κρίσεις και να παρουσιάζει ένα νομικό θέμα με τέτοιο παράνομο και προκατειλημμένο τρόπο, όταν η παιδεία και η εν γένει προσωπικότητά της δεν εί
Διαβάστε το στο topontiki.grΚαινούργιου για ανακοίνωση Κούγια: «Για το ήθος μου δεν έχει τολμήσει να μιλήσει κανένας»
Καινούργιου για ανακοίνωση Κούγια: «Για το ήθος μου δεν έχει τολμήσει να μιλήσει κανένας» Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου με την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, στην οποία προαναγγέλει μηνύσεις κατά πάντων για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Στην ανακοίνωση ο ποινικολόγος κάνει αναφορά σε παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής του OPEN, φωτογραφίζοντας την Κατερίνα Καινούργια. Συγκεκριμένα λέει: «Την […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr