Κώστας Γαβράς : Αν αφήσουν να πεθάνει ο Κουφοντίνας, θα φανεί σαν εκδίκηση

20:36 - 01/03/2021

«Ο Κουφοντίνας ήταν εγκληματίας και έχει καταδικαστεί. Δεν μπορεί και η κοινωνία να φέρεται ως εγκληματίας» τονίζει ο Κώστας Γαβράς παίρνοντας ξεκάθαρη θέση. «Το ότι τον αφήνουν να πεθάνει είναι σαν εκδίκηση. Και είναι απαράδεκτο... Μου θύμισε την Θάτσερ»

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Γαβράς : Αν αφήσουν να πεθάνει ο Κουφοντίνας, θα φανεί σαν εκδίκηση

«Ο Κουφοντίνας ήταν εγκληματίας και έχει καταδικαστεί. Δεν μπορεί και η κοινωνία να φέρεται ως εγκληματίας» τονίζει ο Κώστας Γαβράς παίρνοντας ξεκάθαρη θέση. «Το ότι τον αφήνουν να πεθάνει είναι σαν εκδίκηση. Και είναι απαράδεκτο… Μου θύμισε την Θάτσερ»

Διαβάστε το στο tanea.gr

Κώστας Γαβράς: Αν αφήσουν να πεθάνει ο Κουφοντίνας, θα φανεί σαν εκδίκηση (Audio)

ΕΛΛAΔΑ  Σε συνέντευξή του στο Ράδιο ΜέΡΑ και στην εκπομπή «Το Στίγμα της ΜέΡΑς» με την Μπούλικα Μιχαλοπούλου ο γνωστός σκηνοθέτης  Κώστας Γαβράς μίλησε για όλα, από τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη Δημοκρατία έως  την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και την Γαλλία αλλά και το πόσο απαραίτητο είναι να αγωνιζόμαστε. «Το ότι τον αφήνουν να πεθάνει είναι σαν εκδίκηση. Και είναι απαράδεκτο. Γι’ αυτό έχουμε τη Βουλή, γι’ αυτό έχουμε τους νόμους που αποφασίζουν. Ιδίως όταν σκέφτεται κανείς αυτό που ζήτησε» τονίζει ο κ. Γαβράς, σημειώνοντας σε άλλο σημείο ότι «ο Κουφοντίνας ήταν εγκληματίας και έχει καταδικαστεί. Δεν μπορεί και η κοινωνία να φέρεται ως εγκληματίας, πρέπει να δώσει το παράδειγμα». «Το

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Η δημοκρατία (και οι εκλογές) είναι ακριβό σπορ

Ρίνγκ

Τα μυστικά και οι παγίδες των νέων φοροδηλώσεων

Κατακόρυφη η αύξηση στρατιωτικών δαπανών

Επιχείρηση ελέγχου των ανοιχτών μετώπων

Οι τρεις σωματοφύλακες και η «κομμουνιστική συνωμοσία» του Στρασβούργου