Χεζόνια : «Εννοείται ότι βλέπω τον εαυτό μου στα πράσινα και την επόμενη χρονιά»
22:48 - 01/03/2021
Αποκαλυπτικός ο Μάριο Χεζόνια σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ όπου δεν έκρυψε ότι ήδη σκέφτεται την παραμονή του στον Παναθηναϊκό και την επόμενη χρονιά
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χεζόνια: «Με βλέπω στα πράσινα και του χρόνου»
Ο Μάριο Χεζόνια βάλθηκε να τρελάνει πρόωρα τους φίλους του Παναθηναϊκού καθώς δεν έκρυψε που θα ήθελε να βρίσκεται και την επόμενη αγωνιστική σεζόν.
Το άρθρο Χεζόνια: «Με βλέπω στα πράσινα και του χρόνου» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΧεζόνια: «Θα ήθελα να ήμουν και την επόμενη χρονιά εδώ» (vids)
Ο Μάριο Χεζόνια μίλησε στην ΕΡΤ για τον Διαμαντίδη, τον Αντετοκούνμπο και την παρεξήγηση που δημιούργησε, αλλά και το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.
Διαβάστε το στο fosonline.grΧεζόνια: «Θέλω να είμαι και την επόμενη χρονιά εδώ»
Ο Μάριο Χεζόνια μίλησε αναφορικά με την επιθυμία του να μείνει στον Παναθηναϊκό και μετά από το τέλος της σεζόν 2020/21, αλλά και με το επερχόμενο ντεμπούτο του με την φανέλα των «πρασίνων». Δείτε το βίντεο.Με σκοπό να μείνει για πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό, ο Μάριο Χεζόνια, ήρθε στην Ελλάδα και παραχώρησε συνέντευξη ενόψει του ντεμπούτου του στον αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα (2/3 στις 21:00) για την 27η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague.
Ο Κροάτης άσσος τόνισε ότι θέλει να φοράει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο το τρφύλλι στο στήθος και είναι αποφασισμένος
Μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή με το lockdown και τα μέτρα που πρέπει να τηρούνται. Κατάλαβα αμ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr