Σοφία Μπεκατώρου: Αισθάνομαι ικανοποιημένη, σαν να έφυγε ένα βάρος που κουβάλαγα χρόνια
08:09 - 03/03/2021
Για τα συναισθήματα τα οποία βιώνει μετά την αποκάλυψη πως έπεσε θύμα βιασμού από υψηλόβαθμο παράγοντα του αθλητισμού μίλησε η Σοφία Μπεκατώρου.
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Μπεκατώρου: Είναι σα να έφυγε ένα βάρος που κουβάλαγα χρόνια πάνω μου
«Αισθάνομαι ικανοποιημένη, σαν να έφυγε ένα βάρος από επάνω μου που κουβάλαγα χρόνια.
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΜπεκατώρου: Αισθάνομαι σαν να έφυγε από πάνω μου ένα βάρος που κουβάλαγα χρόνια
Για την εξέλιξη του ελληνικού #metoo μετά τη δική της εξομολόγηση, η οποία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάματος, μίλησε η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου…
Διαβάστε το στο Cnn.grΣοφία Μπεκατώρου: Αισθάνομαι ικανοποιημένη, σαν να έφυγε ένα βάρος που κουβάλαγα χρόνια
Για τα συναισθήματα τα οποία βιώνει μετά την αποκάλυψη πως έπεσε θύμα βιασμού από υψηλόβαθμο παράγοντα του αθλητισμού μίλησε η Σοφία Μπεκατώρου σε ραδιοφωνική εκπομπή της ΕΡΑσπορ 101,8 “Κάνε παιχνίδι μόνος σου”, που ήταν αφιερωμένη στα δικαιώματα των γυναικών. Η χρυσή Ολυμπιονίκης ήταν εκείνη που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, προκειμένου να βρουν το θάρρος […]
Διαβάστε το στο dete.gr